Πρωτοχρονιάτικο λαχείο: Είχε ξεχασμένα στο συρτάρι του... 8.000 ευρώ
Μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη βρέθηκε ένας Λαρισαίος, ο οποίος είχε ξεχάσει -για τρεις μήνες- να ελέγξει το πρωτοχρονιάτικο λαχείο που είχε αγοράσει.
Ο κάτοικος της Θεσσαλικής πόλης, λίγες ημέρες πριν της έλευση του 2019 είχε αγοράσει ένα λαχείο και μετά την απογοήτευση του γιατί δεν ήταν ο μεγάλος υπερτυχερός, δεν μπήκε στον κόπο να δει εάν κερδίζει κάποιο μικρότερο ποσό, σύμφωνα με το onlarissa.gr.
Πηγαίνοντας όμως στο πρακτορείο της περιοχής του, διαπίστωσε πως είχε ξεχασμένα στο συρτάρι του σπιτιού του, 8.000 ευρώ χωρίς να το ξέρει.
Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου τον ενημέρωσε ότι είχε κερδίσει το παραπάνω πόσο και έτσι ο κάτοικος της επαρχιακής πόλης πήρε τον πρωτοχρονιάτικο μποναμά του τον Μάρτιο.
ΕΛΛΑΔΑ
«Βούλιαξε» η Αττική: Βροχή ενάμιση μήνα μέσα σε δύο ώρες - Στη Δάφνη το περισσότερο νερό
19:46
ΕΛΛΑΔΑ
Αγρότες: Κορύφωση εξόδου μετ' εμποδίων για τους εκδρομείς - Κλιμάκωση μετά τις γιορτές
19:35
ΚΟΣΜΟΣ
ΟΗΕ: Ο ναυτικός αποκλεισμός της Βενεζουέλας από τις ΗΠΑ παραβιάζει το διεθνές δίκαιο
19:30
ΚΟΣΜΟΣ
Φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ θα συνεχίσει να προστατεύει την ελευθερία της έκφρασης
19:21
ΚΟΣΜΟΣ