ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνικό: Τι αποκαλύπτουν αυτόπτες μάρτυρες για την οικογενειακή τραγωδία

Ελληνικό: Τι αποκαλύπτουν αυτόπτες μάρτυρες για την οικογενειακή τραγωδία
EUROKINISSI

Τις δραματικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο λίγη ώρα μετά από την επίθεση του 87χρονου αντιπτέραρχου εν αποστρατεία στη 50χρονη σύζυγό του.

Ρεπορτάζ: Μίνα Καραμήτρου, Ευδοκία Μύτιλη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ζευγάρι τσακώθηκε μέσα στο διαμέρισμά του και ο 87χρονος πυροβόλησε την βουλγαρικής καταγωγής σύζυγό του.

Η 50χρονη γυναίκα, τραυματισμένη, βγήκε στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης για να σωθεί και προσπάθησε να μπει σε ένα ταξί για να πάει στο νοσοκομείο.

Ο οδηγός του ταξί, περιγράφοντας τα όσα είδε, αναφέρει: «Εκείνη τη στιγμή βγήκε έξω μία κυρία αιμόφυρτη, τρέχοντας προς το μέρος μου. Ανοίγει την πόρτα και μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο. “Με σκότωσε, με σκότωσε, με σκότωσε”, είπε. Δεν φαινόταν πού ήταν χτυπημένη. Πήγα δεξιά στο συνοδηγό και ανοίγω την πόρτα και λέω ‘’κυρία βγείτε έξω’’. Τότε ακούσαμε δύο κρότους. Από όπλο μάλλον. Μόνο η γυναίκα βγήκε έξω, δεν είδα τον άνδρα. Ήταν αρκετά χτυπημένη. ‘’Με σκότωσε, με σκότωσε, βοήθησέ με’’, μου είπε».

Ένας νεαρός μαθητής, που βρισκόταν στο σημείο εκείνη την ώρα, είπε πως είδε την αιμόφυρτη γυναίκα σε κατάσταση σοκ. Όπως περιγράφει:

Βλέπω την γυναίκα μέσα στα αίματα. Ρωτάω έναν αστυνομικό και μου λέει: “πυροβόλησε ένας άνδρας τη γυναίκα”. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11:10. Δεν είδα να έχει τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι, αλλά έτρεμε και ήταν σε κατάσταση σοκ. Δεν έλεγε τίποτα απλά είχε κλείσει τα μάτια. Πάντως δεν φαινόταν να είναι νεκρή.

Όπως σημειώνει, τον άνδρα δεν τον είδε καθόλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ