ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στο Ελληνικό: Τι υποστηρίζει οικογενειακή φίλη του αντιπτέραρχου

Έγκλημα στο Ελληνικό: Τι υποστηρίζει οικογενειακή φίλη του αντιπτέραρχου
EUROKINISSI

Τραγωδία στο Ελληνικό όπου αντιπτέραρχος εν αποστρατεία πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του έξω από το σπίτι τους προτού βάλει τέλος στη ζωή του. Η απέλπιδα προσπάθεια της 50χρονης γυναίκας να σωθεί και το σοκ των συγγενών του ζευγαριού

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι του Ελληνικού από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης (21/3) σε μονοκατοικία επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Οι γείτονες άκουσαν στην αρχή φωνές και στη συνέχεια τούς κόπηκε η ανάσα όταν έπεσαν απανωτοί πυροβολισμοί.

Ο τσακωμός ξεκίνησε μέσα στο σπίτι που διέμενε το ζευγάρι. Ο ηλικιωμένος απόστρατος πυροβόλησε την 50χρονη σύζυγό του, η οποία έτρεξε και βγήκε από το σπίτι ζητώντας απελπισμένα βοήθεια. Λίγα λεπτά αργότερα κατέρρευσε στη μέση του δρόμου.

Ο 87χρονος βγαίνοντας από το σπίτι, είδε την άτυχη γυναίκα πεσμένη στο δρόμο σε μία λίμνη αίματος. Τότε ήταν που συνειδητοποίησε τι είχε κάνει. Χωρίς δεύτερη σκέψη, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς του ζευγαριού

Οι συγγενείς του ζευγαριού έσπευσαν αμέσως στο νοσοκομείο όταν έμαθαν την τραγική είδηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 87χρονος έφτασε στο νοσοκομείο κλινικά νεκρός, ενώ η 60χρονη Βουλγάρα ήταν ακόμη εν ζωή, ωστόσο κατέληξε λίγο αργότερα.

Τον πίεσε να παντρευτούν και μετά έγινε βίαιη

Σύμφωνα με το STAR, ο απόστρατος πριν από δύο χρόνια έχασε τη γυναίκα του από ανίατη ασθένεια. Η Βουλγάρα τούς φρόντιζε μέχρι το τέλος και μετά έγινε η νέα σύζυγος του.

«Μου είπε ότι ήταν πολύ δυστυχισμένος, τον πίεζε να παντρευτούν και όταν παντρεύτηκαν αυτή έγινε πολύ βίαιη. Του φερόταν άσχημα τον έβριζε, απαιτούσε πράγματα», λέει οικογενειακή φίλη του αντιπτέραρχου.

Τα τελευταία λόγια της γυναίκας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα βγήκε από το διαμέρισμα και έτρεξε στο δρόμο, όπου σταμάτησε έναν οδηγό ταξί. Μπήκε αιμόφυρτη μέσα στο όχημα και είπε στον οδηγό ταξί «με σκότωσε, με σκότωσε». Ωστόσο, ο ταξιτζής τής είπε να αποβιβαστεί από το όχημα. Η 50χρονη κατέρρευσε λίγα μέτρα πιο κάτω…

Τι αποκαλύπτουν αυτόπτες μάρτυρες

Την ίδια ώρα, τις δραματικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο λίγη ώρα μετά από την επίθεση του 87χρονου αντιπτέραρχου εν αποστρατεία στη 50χρονη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ζευγάρι τσακώθηκε μέσα στο διαμέρισμά του και ο 87χρονος πυροβόλησε την βουλγαρικής καταγωγής σύζυγό του.

Η 50χρονη γυναίκα, τραυματισμένη, βγήκε στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης για να σωθεί και προσπάθησε να μπει σε ένα ταξί για να πάει στο νοσοκομείο.

Ο οδηγός του ταξί, περιγράφοντας τα όσα είδε, αναφέρει: «Εκείνη τη στιγμή βγήκε έξω μία κυρία αιμόφυρτη, τρέχοντας προς το μέρος μου. Ανοίγει την πόρτα και μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο. “Με σκότωσε, με σκότωσε, με σκότωσε”, είπε. Δεν φαινόταν πού ήταν χτυπημένη. Πήγα δεξιά στο συνοδηγό και ανοίγω την πόρτα και λέω ‘’κυρία βγείτε έξω’’. Τότε ακούσαμε δύο κρότους. Από όπλο μάλλον. Μόνο η γυναίκα βγήκε έξω, δεν είδα τον άνδρα. Ήταν αρκετά χτυπημένη. ‘’Με σκότωσε, με σκότωσε, βοήθησέ με’’, μου είπε».

Ένας νεαρός μαθητής, που βρισκόταν στο σημείο εκείνη την ώρα, είπε πως είδε την αιμόφυρτη γυναίκα σε κατάσταση σοκ. Όπως περιγράφει:

Βλέπω την γυναίκα μέσα στα αίματα. Ρωτάω έναν αστυνομικό και μου λέει: “πυροβόλησε ένας άνδρας τη γυναίκα”. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11:10. Δεν είδα να έχει τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι, αλλά έτρεμε και ήταν σε κατάσταση σοκ. Δεν έλεγε τίποτα απλά είχε κλείσει τα μάτια. Πάντως δεν φαινόταν να είναι νεκρή.

Όπως σημειώνει, τον άνδρα δεν τον είδε καθόλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ