Καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου
Αντιμέτωπη με το αδίκημα της κατ' εξακολούθηση μη καταβολής χρεών στο Δημόσιο, βρέθηκε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η οποία καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας σε 18 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.
Τα χρέη της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου ξεπερνούν τις 10.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο, να έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό της οφειλής.
Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο από τη συνήγορο υπεράσπισής της, η οποία υποστήριξε ότι η εντολέας της προτίθεται να αποπληρώσει την οφειλή προς το ελληνικό Δημόσιο.
Ωστόσο, το δικαστήριο προχώρησε με σύμφωνη εισαγγελική γνώμη στην καταδίκη της, καθώς δεν έχει καταβάλει την οφειλή της αλλά ούτε έχει προχωρήσει σε ρύθμιση, γεγονός που λειτούργησε επιβαρυντικά για την ίδια.
Ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας με αμέτρητες αγορές από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
10:30
Το υπουργείο Δικαιοσύνης απαγγέλλει κατηγορίες για τρίτη φορά στον πρώην διευθυντή του FBI
10:29
Ουκρανία: Ένας νεκρός και 30 τραυματίες από επίθεση ρωσικού drone σε λεωφορείο στη Ζαπορίζια
10:27
Σε ισχύ η εκεχειρία στην πόλη Ολέσκι - Ρωσία και Ουκρανία συνεχίζουν τα πλήγματα στα άλλα μέτωπα
10:17