ΕΛΛΑΔΑ

Κομοτηνή... 2019: Όταν οι άλλοι έβλεπαν μια πλατεία, εκείνος είδε μια ιδανική θέση πάρκινγκ!

Κομοτηνή... 2019: Όταν οι άλλοι έβλεπαν μια πλατεία, εκείνος είδε μια ιδανική θέση πάρκινγκ!
inkomotini

Η πλατεία Διονυσίου είναι μια μικρή πλατεία στο κέντρο της Κομοτηνής, ανάμεσα σε δύο δρόμους.

Συχνά – πυκνά, ο περιορισμένος χώρος που διαθέτει καταλαμβάνεται από αυτοκίνητα, ιδίως κατά τις ώρες αιχμής που οι θέσεις στάθμευσης στο κέντρο είναι δυσεύρετες. Βέβαια, το ύψος του κρασπέδου αποτελεί ένα μειονέκτημα, καθώς δυσκολεύει τους οδηγούς όταν ανεβοκατεβαίνουν στην πλατεία, ενώ μπορεί να προκαλέσει και φθορές στα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα ωστόσο με το inkomotini.news, τη… λύση για να αντιμετωπίσει αυτές τις δυσκολίες και τους κινδύνους, φαίνεται πως βρήκε ένας συμπολίτης μας, ο οποίος διαθέτει πολύ πρακτικό μυαλό και μάλλον περίσσιο θράσος. Χρησιμοποίησε, λοιπόν, ποσότητα τσιμέντου και έφταιξε αυτοσχέδιες ράμπες στη μια πλευρά της πλατείας, ώστε να ανεβοκατεβαίνει άνετος και… ωραίος!
Την «παρέμβαση» αυτή σχολίασε μάλιστα καυστικά, με ανάρτησή του στο Facebook, ο δημοσιογράφος Δάμων Δαμιανός: «Όταν οι λέξεις χάνουν το νόημα τους… Άγνωστος τοποθέτησε σε δημόσιο χώρο και μάλιστα σε πεζόδρομο Πλατείας (πλ. Διονυσίου στην Κομοτηνή), τσιμέντο προκειμένου να φτιάξει αυτοσχέδια ράμπα ώστε να ανεβάζει το αυτοκίνητο του σε αυτή για εύκολη πρόσβαση πάρκινγκ. Απίστευτο; Για την χώρα και την πόλη που ζούμε, ίσως όχι!!!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ