Ζάκυνθος: Χωρίζουν το «Ναυάγιο» σε ζώνες πρόσβασης - Τι αλλάζει στη φημισμένη παραλία
Η πρόσβαση στην παραλία του Ναυαγίου αναμένεται να «αποκατασταθεί» μέσα στον Απρίλιο, μετά τη σχετική απόφαση απαγόρευσης από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.
Το σημείο της παραλίας όπου σημειώθηκαν κατολισθήσεις πέρυσι θα παραμείνει μη προσβάσιμο, ενώ σύμφωνα με το πόρισμα της έρευνας του Ευθύμιου Λέκκα και της ομάδας του, που αναμένεται να δοθεί σε λίγες ήμερες στη δημοσιότητα, θα επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο σε ένα κομμάτι της παραλίας.
Ένα δεύτερο κομμάτι της παράλιας του Ναυαγίου ωστόσο αναμένεται να «ανοίξει» για κατοίκους και τουρίστες, υπό αυστηρή όμως επιτήρηση, την οποία θα αναλάβει το Λιμενικό Σώμα και το Λιμενικό Ταμείο Ζακύνθου.
Η παραλία είχε κλείσει ξανά στις 14 Σεπτεμβρίου του 2018, μετά την πτώση βράχων σε τμήμα της παραλίας που επέφερε τον τραυματισμό τουριστών. Η κατολίσθηση είχε δημιουργήσει έντονο προβληματισμό τόσο στους κατοίκους όσο και στις αρμόδιες αρχές, για το κατά πόσο είναι ασφαλής η επίσκεψη και η παραμονή των χιλιάδων επισκεπτών της περιοχής του Ναυαγίου.
Αλλοδαπός καταζητούμενος από την Ιντερπόλ με «Ερυθρά Αγγελία» συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη
10:16
Τουρκία: Ψηφίστηκε νόμος που απαγορεύει πρόσβαση στα social media για άτομα κάτω των 15 ετών
10:12
Λάουρα Κοβέσι: «Στην Ελλάδα αν κάποιος διαπράξει απάτη, επιστρέφει τα λεφτά και είναι ελεύθερος» (vid)
10:11
Βιοτεχνολογία: Το μεγάλο στοίχημα της DEMO για την καινοτομία
10:10