Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Πολάκη
Βόμβα μολότοφ εκτόξευσε τα ξημερώματα άγνωστος στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα άτομο πεζό πλησίασε στην οικία και εκτόξευσε τη μολότοφ από την πλευρά της γκαραζόπορτας, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.
Την ώρα εκείνη, στο σπίτι βρισκόταν ένας αστυνομικός με πολιτικά, ο οποίος ζήτησε ενισχύσεις και λίγο αργότερα έγιναν τέσσερις προσαγωγές.
Ωστόσο, παραμένει άγνωστο εάν οι προσαχθέντες σχετίζονται με την επίθεση.
Ο Παύλος Πολάκης σχολίασε την επίθεση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, γράφοντας πως κάποιοι ενοχλήθηκαν από την επιτυχία της εκδήλωσης στα Σφακιά.
Τόνισε δε, πως γνωρίζει πως ορισμένοι φοβούνται για μια σειρά από σκάνδαλα, στην αποκάλυψη των οποίων έχει συμβάλει.
Πού στρέφονται οι υποψίες για τις επιθέσεις χάκερ σε ψυγεία και καταψύκτες σούπερ μάρκετ στην Ευρώπη
10:05
ΗΠΑ: Νεκρό παιδί από ιλαρά στη Νέα Υόρκη - Ο πρώτος θάνατος στην περιοχή εδώ και 30 χρόνια
09:55
«Τσουνάμι» καταγγελιών για την «Παιδική Χαρά»: «Μαζεύτηκαν 42.000 ευρώ, αλλά δεν πήρα ευρώ»
09:55
Κέβιν Ο’Λίρι, πολυεκατομμυριούχος: Αν ήμουν σήμερα 25, θα επικεντρωνόμουν σε δύο τομείς εργασίας
09:48