Σέρρες: Βουλευτής της ΝΔ έκανε παρέλαση με μακεδονική φορεσιά
Tη συγκίνηση και την περηφάνια της που παρήλασε ανήμερα της 25ης Μαρτίου με το Λύκειο των Ελληνίδων Σερρών, φορώντας τη μακεδονική φορεσιά Ρουμλουκιού, εξέφρασε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Όπως αποκάλυψε η Φωτεινή Αραμπατζή, βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, το Λύκειο Ελληνίδων τής έκανε τη σχετική πρόταση, την οποία και αποδέχθηκε, κρατώντας έτσι στην παρέλαση την άκρη της σημαίας με το δεκαεξάκτινο αστέρι της Βεργίνας.
«Μεγάλη η συγκίνηση, ξεχωριστή η περηφάνια και η τιμή, να παρελάσω σήμερα, ύστερα από χρόνια, με το Λύκειο των Ελληνίδων Σερρών, φορώντας την τιμημένη Μακεδονική Φορεσιά του Ρουμλουκιού, στην επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου», έγραψε χαρακτηριστικά η βουλευτής.
PHOTO 1 / 5
Photo 1/5
Πηγή: Facebook/arampatzi.fot
Photo 2/5
Πηγή: Facebook/arampatzi.fot
Photo 3/5
Πηγή: Facebook/arampatzi.fot
Photo 4/5
Πηγή: Facebook/arampatzi.fot
Photo 5/5
Πηγή: Facebook/arampatzi.fot
ΧΡΗΜΑ
Ποιοι εργαζόμενοι θα δουν αυξήσεις στον κατώτατο μισθό τον Απρίλιο - Πώς θα «μοιραστούν»
04:00
ΧΡΗΜΑ
Ψηφιακή ενδυνάμωση ηλικιωμένων και ΑμεΑ: Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα - Ποιοι οι δικαιούχοι
03:00
ΧΡΗΜΑ
Πλειοδοτικές δημοπρασίες για τις οργανωμένες παραλίες και τους αιγιαλούς: Ποια η προθεσμία
02:00
ΕΛΛΑΔΑ
ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών μέχρι τις 6 Μαρτίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
01:00
ΧΡΗΜΑ