Σέρρες: Βουλευτής της ΝΔ έκανε παρέλαση με μακεδονική φορεσιά
Tη συγκίνηση και την περηφάνια της που παρήλασε ανήμερα της 25ης Μαρτίου με το Λύκειο των Ελληνίδων Σερρών, φορώντας τη μακεδονική φορεσιά Ρουμλουκιού, εξέφρασε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Όπως αποκάλυψε η Φωτεινή Αραμπατζή, βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, το Λύκειο Ελληνίδων τής έκανε τη σχετική πρόταση, την οποία και αποδέχθηκε, κρατώντας έτσι στην παρέλαση την άκρη της σημαίας με το δεκαεξάκτινο αστέρι της Βεργίνας.
«Μεγάλη η συγκίνηση, ξεχωριστή η περηφάνια και η τιμή, να παρελάσω σήμερα, ύστερα από χρόνια, με το Λύκειο των Ελληνίδων Σερρών, φορώντας την τιμημένη Μακεδονική Φορεσιά του Ρουμλουκιού, στην επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου», έγραψε χαρακτηριστικά η βουλευτής.
ΗΠΑ: Ο Τραμπ δηλώνει ότι η Ουάσινγκτον δεν επιδιώκει παράταση του μνημονίου κατανόησης με το Ιράν
23:30
«Δεν είχαμε οπτική επαφή» λένε οι πιλότοι που σώθηκαν απο την σύγκρουση των ελικοπτέρων στην Ψάθα
23:17
Σαλαμίνα: Τι έδειξαν οι εξονυχιστικοί έλεγχοι της ΔΑΕΕ - Τα σενάρια για τη φονική πυρκαγιά
23:05
Πυροσβεστική: Συνολικά 41 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο
22:52