ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Τοπαλούδη: Προκαλεί ο 21χρονος κατηγορούμενος - Οι ειρωνείες του στην ανακρίτρια

Υπόθεση Τοπαλούδη: Προκαλεί ο  21χρονος κατηγορούμενος - Οι ειρωνείες του στην ανακρίτρια

Ενώπιον της ανακρίτριας Γρεβενών βρέθηκε ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, μετά από αίτημα της ανακρίτριας Ρόδου για συμπληρωματική απολογία του 21χρονου.

Ο 21χρονος κατηγορούμενος για βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση, κλήθηκε να παραδώσει τους κωδικούς του για δύο λογαριασμούς που διατηρεί σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, καθώς και τον κωδικό πρόσβασης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, o κατηγορούμενος επιχείρησε να αστειευτεί με την υπόθεση, απευθυνόμενος στην ανακρίτρια Γρεβενών.

«Επιτέλους ελεύθερος», φέρεται να δήλωσε ο κατηγορούμενος στην ανακρίτρια, η οποία τον ρώτησε τι εννοεί και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

-«Αποφυλακίζομαι, τι δεν αποφυλακίζομαι;»

-«Όχι, για ανάκριση βρίσκεστε εδώ»

- «Α, και εγώ νόμιζα ότι αποφυλακίζομαι»

Ο 21χρονος φέρεται να αρνήθηκε να δώσει συμπληρωματική απολογία χωρίς την παρουσία συνηγόρου, ενώ η οικογένειά του όρισε νέο δικηγόρο Αθηνών, ο οποίος αναμένεται να μεταβεί στα Γρεβενά και να συνοδεύσει εκ νέου τον κατηγορούμενο στην ανακρίτρια.

Μετά τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων στους δύο υπολογιστές της Ελένης Τοπαλούδη, όπου δεν βρέθηκαν αξιόλογα ευρήματα, οι αρχές ρίχνουν το βάρος τους στα κινητά τηλέφωνα δραστών και θύματος.

Σημειώνεται ότι εκκρεμεί η απάντηση της εταιρείας Facebook από τις ΗΠΑ, στο αίτημα της ανακρίτριας Ρόδου για άρση των απορρήτων των προσωπικών λογαριασμών των δύο κατηγορουμένων και της Ελένης Τοπαλούδη.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ