Λάρισα: Θρίλερ με την εξαφάνιση συζύγου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή
Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται για 3η εβδομάδα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 59χρονης Βάσως Σιλεβίστα – Κουκουνασούλη, η τύχη της οποίας αγνοείται από το απόγευμα της Κυριακής 10 Μαρτίου, όταν και εξαφανίσθηκε από το πατρικό της σπίτι στη Λάρισα.
Όπως γράφει το lamiareport.gr, η 59χρονη Βάσω, μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος του ιδιαίτερα αγαπητού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΑΣ Λαμία, Τάκη Σιλεβίστα, αν και μόνιμη κάτοικος Λαμίας, βρέθηκε εκείνες τις μέρες για προσωπική της υπόθεση στη Λάρισα.
Μετά το μεσημεριανό φαγητό στο σπίτι του αδερφού της, τα ίχνη της εξαφανίστηκαν. Τελευταία επικοινωνία ήταν το ίδιο απόγευμα περίπου στις 18:45’ με μια φίλη της από τη Λαμία, ενώ από κείνο το σημείο απενεργοποιείται και το κινητό της τηλέφωνο.
Τελευταίο στίγμα για την 59χρονη ήταν στην οδό Άκρωνος 9 στη Λάρισα. Μία πληροφορία για μία γυναίκα που της έμοιαζε και η οποία εθεάθη κοντά στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας της Λάρισας μέσα στη βροχή, δύο μέρες αργότερα, δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ ότι ήταν αυτή από το βιντεοληπτικό υλικό κάμερας ασφαλείας της περιοχής.
Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, ενώ η Πυροσβεστική ολοκλήρωσε σε αυτή τη φάση την εξέταση του ποταμού Πηνείου θέλοντας να αποκλείσουν την περίπτωση να έχει χαθεί εκεί.
Η Βάσω Σιλεβίστα – Κουκουνασούλη την ημέρα που χάθηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, λευκή μπλούζα και καφέ - λαδί μπουφάν.
Ο Πούτιν βγάζει για πρώτη φορά στη θάλασσα το πυρηνικό «υποβρύχιο της Αποκάλυψης»
14:52
Κρυπτονομίσματα και χρυσός επιστρέφουν στο επίκεντρο - Ο ρόλος των ομολόγων
14:51
Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια ο 44χρονος μετά την καταγγελία βιασμού από την εν διαστάσει σύζυγό του
14:43
Fitch: Πλεονάσματα, δυνατές τράπεζες και μείωση χρέος «οδήγησαν» στις αναβαθμίσεις της Ελλάδας
14:27