Kαιρός: Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των ισχυρών ανέμων
Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω της ενίσχυσης των ανέμων, που σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στα ανατολικά και νότια φθάνουν κατά τόπους τα 9 και τα 10 μποφόρ.
Σε ισχύ έχει τεθεί απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ κλειστές είναι οι γραμμές Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα, Ρίο-Αντίρριο και Κυλλήνη-Ζάκυνθος.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τα τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις δρομολογίων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μονόδρομος οι παροχές για την κυβέρνηση
ΕΛΛΑΔΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (29 Μαρτίου)
ΚΟΣΜΟΣ
Ρωσία: Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στις Κουρίλες Νήσους
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλήνιες 2026: Αντίστροφη μέτρηση για τις εξετάσεις - Πότε ξεκινούν
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ: Μαραθώνια η απευθείας συνάντηση ΗΠΑ και Ιράν στο Πακιστάν - Τα Στενά το Ορμούζ το βασικό αγκάθι
23:59
ΚΟΣΜΟΣ
Μουσικός των Massive Attack στους συλληφθέντες της δράσης της Palestine Action στο Λονδίνο (pic&vid)
23:46
ΚΟΣΜΟΣ
CNNi: Ξεκινησε νέος γύρος συνομιλιών ΗΠΑ - Ιράν στο Πακιστάν
23:35
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ