ΕΛΛΑΔΑ

Αιγάλεω: Κάποιος ίσως να διευκόλυνε την αυτοκτονία, λέει ο δικηγόρος της οικογένειας στο CNN Greece

Αιγάλεω: Κάποιος ίσως να διευκόλυνε την αυτοκτονία, λέει ο δικηγόρος της οικογένειας στο CNN Greece
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Νέα ερωτήματα προκύπτουν μέρα με τη μέρα σχετικά με την υπόθεση της 22χρονης Αρετής που βρέθηκε νεκρή το Σάββατο, στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω. Οι τελευταίες αποκαλύψεις σχετικά με το ενδεχόμενο συμμετοχής της 22χρονης σε σατανιστική οργάνωση χωρίς ωστόσο να έχουν επιβεβαιωθεί, περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την υπόθεση, ενώ για σκηνοθετημένη αυτοκτονία κάνει λόγο η οικογένεια.

Οι γονείς της 22χρονης φοιτήτριας, η οποία φέρεται να βρήκε τραγικό θάνατο από εισπνοή αερίου, με τον ιατροδικαστή να μην εντοπίζει ίχνη εγκληματικής ενέργειας, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για έγκλημα και όχι για αυτοκτονία.

Τα στοιχεία που οδηγούν την οικογένεια της 22χρονης να πιστεύει ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση εξηγεί ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Τζαβάρας, μιλώντας στο CNN Greece.

Σύμφωνα με μαρτυρία ενοίκου της πολυκατοικίας, το βράδυ της Πέμπτης στο διαμέρισμα της Αρετής πραγματοποιούταν κάποια συγκέντρωση καθώς υπήρχε πολύς θόρυβος και κινητικότητα. Ωστόσο, το διαμέρισμα της 22χρονης βρισκόταν σε απόλυτη τάξη όταν βρέθηκε νεκρή, γεγονός που δεν συνάδει με τη μαρτυρία της ενοίκου.

Επίσης, στο κινητό και το laptop της 22χρονης ήταν «άδεια», είχαν διαγραφεί τα αρχεία. Οι φωτογραφίες που βρέθηκαν και απεικονίζουν την Αρετή να συμμετείχε σε σατανιστικές οργανώσεις ανησυχούν την οικογένεια σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ίδια ήταν κλειστός χαρακτήρας.

Με βάση την επίσημη ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, ο θάνατος της κοπέλας οφείλεται σε αυτοκτονία, δίχως όμως να έχει γίνει γνωστός ο τρόπος.

Τέλος, οι γονείς της αμφισβητούν ότι ο γραφικός χαρακτήρας στο σημείωμα που φέρεται να άφησε η 22χρονη είναι δικός της και ζητούν να εξεταστεί από γραφολόγο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ