Κακοκαιρία: Συνεχίζονται τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες
Συνεχίζονται σήμερα τα προβλήματα σε πολλές γραμμές της ακτοπλοΐας, λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο και κατά τόπους φθάνουν τα 9 μποφόρ.
Σε ισχύ παραμένει απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά, ενώ για τον Αργοσαρωνικό δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων.
Από το λιμάνι της Ραφήνας δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες, πάντως κανονικά έγινε το πρωινό δρομολόγιο για το Μαρμάρι.
Σε ισχύ παραμένει επίσης απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Λαυρίου, ενώ κλειστές είναι οι γραμμές Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα, Καβάλας-Πρίνου, Κεραμωτής-Λιμένα Θάσου.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις δρομολογίων που ενδέχεται να είναι επιβεβλημένες από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
myDiesel: Πώς θα απαλλάσσονται οι παραγωγοί από τον ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο - Τα πέντε βήματα
04:00
Πώς θα δηλώσουν τα αναδρομικά 55.000 συνταξιούχοι που θα λάβουν «ραβασάκια» - Εξόφληση σε 72 δόσεις
03:00
ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται όσοι θα εργαστούν την αργία της 28ης Οκτωβρίου
02:00
Αναλυτικά οι τομείς που θα γίνουν οι 20.000 προσλήψεις στο δημόσιο το 2027
01:00