ΕΛΛΑΔΑ

Πρόσκληση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για... ξύρισμα κατά των fake news

Πρόσκληση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για... ξύρισμα κατά των fake news
Pixabay

Με ένα πρωτότυπο event η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα επιχειρεί την ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στο φαινόμενο των fake news και της παραπληροφόρησης, τόσο σε μέσα ενημέρωσης όσο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Κόψε τα μούσια – δες το καθαρό πρόσωπο της αλήθειας» αναφέρει η πρόσκληση και δίνουν ραντεβού την 1η Απριλίου στο Μετρό του Συντάγματος.

«Η 1η Απριλίου είναι παραδοσιακά η μέρα που όλοι λένε μούσια. Εσύ, λοιπόν, κάνε τη διαφορά και κόψε τα μούσια… τα δικά σου μούσια! Ήρθε η μέρα που όλοι θα κόψουμε τα μούσια!» γράφει σχετικά και εξηγεί πως κανείς μπορεί να λάβει μέρος:

«Έλα τη Δευτέρα 1η Απριλίου, στις 11:30 στο Μετρό Συντάγματος στο μεγάλο event #KopseTaMousia και κόψε τα μούσια σου live, παρουσία των ΜΜΕ.

Αν δεν μπορείς να βρεθείς μαζί μας, τότε κόψε τα μούσια σου όπου κι αν είσαι και ανέβασέ το στα social media με το hashtag #KopseTaMousia κάνοντας tag την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα.

Αναμένουμε νέα σας. Ήρθε η στιγμή να στρέψουμε όλα τα φώτα της δημοσιότητας στο αληθινό πρόσωπο των γεγονότων γιατί όλοι θέλουμε τις ειδήσεις στην τρίχα... χωρίς τρίχες!».

55847268_2322576667763247_3943259489351761920_o.jpg

ΔΗΜΟΦΙΛΗ