ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Τοπαλούδη: Αποκαλύψεις από τον πατέρα της φοιτήτριας και για άλλους βιασμούς

Υπόθεση Τοπαλούδη: Αποκαλύψεις από τον πατέρα της φοιτήτριας και για άλλους βιασμούς

Ο πατέρας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης Τοπαλούδης, αποκάλυψε ότι έλαβε τρεις κλήσεις από γονείς φοιτητριών που του εκμυστηρεύτηκαν πως τα παιδιά τους είχε βιαστεί στη Ρόδο, αλλά δεν το είχαν αποκαλύψει από φόβο.

«Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις καταγγελιών, τουλάχιστον σε εμένα που έχουν πάρει τρεις περιπτώσεις βιασμών που ήταν κοριτσόπουλα που φοιτούσαν εκεί, από Κέρκυρα, από Θεσσαλονίκη», ανέφερε, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Προσέγγιζαν φοιτητριούλες κυρίως από εκεί και μετά τις εκβίαζαν και προσπαθούσαν να προσεγγίσουν μέσω αυτών των κοριτσιών και άλλα κοριτσάκια. Άρα κάποιοι το είχαν κάνει επάγγελμα» πρόσθεσε ο κ. Τοπαλούδης.

Παράλληλα, πρώην αστυνομικός της Ρόδου που μίλησε στο ίδιο μέσο, δήλωσε πως η 21χρονη φοιτήτρια τον είχε προσεγγίσει για να του ζητήσει βοήθεια. Όπως είπε, η νεαρή του είχε αποκαλύψει πως την εκβίαζαν.

«Όταν την πρωτοείδα ήταν σε άθλια κατάσταση», είπε και δήλωσε πως η φοιτήτρια του είπε πως την είχαν τραβήξει να συνευρίσκεται, είχαν ανεβάσει το βίντεο στο διαδίκτυο και την εκβίαζαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ