ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Κλείδωναν, ξυλοκοπούσαν και εξέδιδαν 25χρονη από τη Βουλγαρία

Κρήτη: Κλείδωναν, ξυλοκοπούσαν και εξέδιδαν 25χρονη από τη Βουλγαρία
PIXABAY

Μια 25χρονη από τη Βουλγαρία έζησε τον απόλυτο εφιάλτη όταν μια γνωριμία με έναν 35χρονο μέσω Facebook κατέληξε σε υπόθεση σωματεμπορίας, με συνεργούς την μητέρα του άνδρα, την αδερφή του και τον σύντροφο της τελευταίας.

Τα τέσσερα αυτά πρόσωπα αφού την κλείδωναν, την ξυλοκοπούσαν και την εξανάγκαζαν να συνευρίσκεται ερωτικά με πελάτες που τής κανόνιζαν για να βγάλουν χρήματα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το cretalive.gr.

Την σοβαρή αυτή υπόθεση σωματεμπορίας χειρίστηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου, οι οποίοι κατάφεραν να σώσουν την κοπέλα και να συλλάβουν τον δήθεν σύντροφο της και τα μέλη της οικογένειας του, οι οποίοι πλέον θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη.

Η πληροφορία στην Ασφάλεια Ηρακλείου έφθασε από την Διεύθυνση Ασφάλεια Αττικής και ανέφερε ότι η 25χρονη βρίσκεται στην πόλη του Ηρακλείου παρά την θέληση της και κρατείται από αγνώστους.

Η γνωριμία μέσω Facebook

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 35χρονος είχε ανέβει προ δεκαημέρου στην Αθήνα όπου διέμενε η κοπέλα με την οικογένεια της. Είχαν γνωριστεί στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Facebook. Όσο διάστημα συνομιλούσαν διαδικτυακά, εκείνος της το έπαιζε ερωτευμένος και η 25χρονη πείστηκε από τα λόγια του.

Μάλιστα, υποσχέθηκε να την παντρευτεί και έτσι η νεαρή τον ακολούθησε στην Κρήτη.

Τότε, μαζί με την 55χρονη μητέρα του, την 32χρονη αδερφή του και τον νεαρό σύντροφο της τελευταίας απειλούσαν και χτυπούσαν την κοπέλα με σκοπό να εκδίδεται αλλά και να επαιτεί.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο 35χρονος είχε φροντίσει να της πάρει το κινητό τηλέφωνο και τα ταξιδιωτικά της έγγραφα.

Παράλληλα στις Αστυνομικές Αρχές έφθασε μία πληροφορία ότι ο 35χρονος σχεδίαζε να μεταφέρει την 25χρονη στην Γερμανία για να συνεχίσει εκεί την δράση του.

Οι τέσσερις συλληφθέντες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της σωματεμπορίας κατά συναυτουργία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ