Καμπουράκης για Λυριτζή: «Ξαφνικά μέσα σε μια εβδομάδα είχε μια δραματική επιδείνωση»
Σοκαρισμένος με το θάνατο του Βασίλη Λυριτζή είναι ο Δημήτρης Καμπουράκης, που τα τελευταία δύο χρόνια ήταν το ραδιοφωνικό του ταίρι στον Real fm.
«Ο Βασίλης αρρώστησε στο τέλος του χρόνου. Τέλος Νοέμβρη, ένα πρωί, ενώ ήταν να πάμε στην εκπομπή, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πάω στον Ευαγγελισμό γιατί δεν μπορώ να μιλήσω. Έκανε εξετάσεις και πήγε κατευθείαν σπίτι του. Θεωρήσαμε ότι είχε πάθει κάποιο μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο επηρέασε την ομιλία του. Έμεινε 20 μέρες εκτός και γύρισε στον σταθμό και κάναμε κανονικά την εκπομπή», είπε ο Δημήτρης Καμπουράκης, σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.
«Ξαφνικά μέσα σε μια εβδομάδα είχε μια δραματική επιδείνωση. Έφυγε μόνος του για να δει τι γίνεται και δεν ξαναγύρισε, πέθανε. Νοσηλεύτηκε στον Άγιο Σάββα για έναν μήνα περίπου και κατέληξε, δυστυχώς», δήλωσε ο δημοσιογράφος.
«Το τελευταίο δεκαπενθήμερο ξέραμε ότι αυτή θα ήταν η κατάληξη», ανέφερε. «Δεν φανταζόμασταν ότι θα είναι και τόσο σύντομη αλλά ξέραμε ότι τα πράγματα ήταν μη αναστρέψιμα», είπε χαρακτηριστικά.
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα αποχαιρετήσουν σήμερα στις 15:00 στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, τον Βασίλη Λυριτζή, που άφησε χθες την τελευταία του πνοή, μετά από σκληρή «μάχη» με τον καρκίνο.
ΕΣΠΑ: Oι προσωρινοί πίνακες για τα voucher παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών
01:00
Θερινές εκπτώσεις: Μέχρι τις 31 Αυγούστου - Με προσιτές τιμές τα τελευταία ψώνια
00:30
Η Ουκρανία καταστρέφει πυραυλικό σύστημα που προστάτευε το παλάτι του Πούτιν στη Μαύρη Θάλασσα
23:57
Νέο κύμα παραπληφόρησης στο Μαρόκο για τη Θέουτα - Ελήφθησαν μέτρα λέει το Ραμπάτ
23:49