ΕΛΛΑΔΑ

Ο εφιάλτης της 25χρονης στην Κρήτη: «Με υποχρέωναν να πηγαίνω με 2-3 άνδρες καθημερινά»

Ο εφιάλτης της 25χρονης στην Κρήτη: «Με υποχρέωναν να πηγαίνω με 2-3 άνδρες καθημερινά»
PIXABAY

«Με υποχρέωναν να πηγαίνω με δύο-τρεις άνδρες καθημερινά» υποστηρίζει η 25χρονη από τη Βουλγαρία, την οποία φέρεται να κλείδωναν, να ξυλοκοπούσαν και να εξέδιδαν ο σύντροφός της και η οικογένεια του, που συνελήφθησαν στο Ηράκλειο.

Και οι τέσσερις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, εις βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για σωματεμπορία κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή.

Επιπλέον στον 35χρονο σύντροφο της νεαρής, ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση.

Η 25χρονη είναι μητέρα δύο αγοριών, 7 μηνών, τα οποία ζουν με τους γονείς της στην Αθήνα. Υποστηρίζει ακόμα ότι ο 35χρονος την χτυπούσε άσχημα, με μπουνιές, επειδή δεν ήθελε να συνευρίσκεται ερωτικά με πελάτες, όπως αναφέρει το cretalive.gr.

Ο συνήγορος υπεράσπισης των τεσσάρων κατηγορουμένων Σπύρος Βρέντζος τόνισε ότι οι εντολείς του αρνούνται τις κατηγορίες και διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι είχαν «φυλακισμένη» την 25χρονη με σκοπό να την εκδίδουν.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία τα οποία θα προσκομίσουν στην αρμόδια ανακρίτρια, τα οποία θα καταρρίψουν το κατηγορητήριο.

Η κοπέλα πάντως υποστηρίζει ότι δεν ήθελε να έρθει στην Κρήτη και ότι ο 35χρονος την πήγε με την βία και απειλές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ