Πότε θα χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι σε Γυμνάσια και Λύκεια
Με υπουργική απόφαση που εκδόθηκε χθες, Τετάρτη, καθορίζονται οι ημερομηνίες λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2018−2019 για τα Γυμνάσια και Λύκεια.
Σύμφωνα έτσι με την απόφαση την οποία υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, τα μαθήματα του φετινού σχολικού έτους ολοκληρώνονται:
α. Την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019, για τα ημερήσια και εσπερινά Γυμνάσια, Ειδικά Γυμνάσια, Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια και Γυμνάσια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας.
β. Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, για τα ημερήσια και εσπερινά Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, Ειδικά Λύκεια, Ειδικά Επαγγελματικά Λύκεια και Λύκεια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας.
«Ναι» από τις ΗΠΑ στη διέλευση ιρανικών πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ
15:24
Καινοτόμες λύσεις για την ψηφιακή ευημερία: Οι μαθητές και οι μαθήτριες που αξιοποιούν την τεχνολογία ως εργαλείο φροντίδας
15:22
Τρεις νεκροί και δέκα τραυματίες από ρωσικά drones σε Ζαπορίζια και Ντνιπροπετρόφσκ στην Ουκρανία
15:19
Στάρμερ: Η Βρετανία δεν θα συρθεί στον πόλεμο - Κοινός σχεδιασμός με τους εταίρους για το Ορμούζ
15:10