ΕΛΛΑΔΑ

Βικτώρια Καρύδα: Εύχομαι τα χειρότερα για το δολοφόνο του άνδρα μου

Βικτώρια Καρύδα: Εύχομαι τα χειρότερα για το δολοφόνο του άνδρα μου

Ανακουφισμένη εμφανίστηκε η σύζυγος του δολοφονημένου επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή, Βικτώρια Καρύδα μετά τη σύλληψη του 30χρονου δράστη. 

Το γνωστό μοντέλο ευχαρίστησε την Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη του Βούλγαρου και ευχήθηκε τα χειρότερα για τον άνθρωπο που της στέρησε τον άντρα και πατέρα των παιδιών της.

«Χαίρομαι που τον έπιασαν. Η αστυνομία κάνει τη δουλειά της. Εύχομαι το χειρότερο γι’ αυτόν τον άνθρωπο», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις που έκανε.

Όπως μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο συλληφθείς δεν έχει βγάλει μέχρι στιγμής ούτε μία λέξη από το στόμα του, με τους αστυνομικούς να τον φωνάζουν «μουγγό».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για έναν πολύ σκληρό άνθρωπο που γνωρίζουν ότι είναι εκτελεστής συμβολαίων θανάτου, τόσο ο ίδιος όσο και ο 35χρονος αδελφός του, για τον οποίον έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Μάλιστα, φαίνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που εκτελεί τέτοιο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, εκτιμάται ότι ο 35χρονος βρίσκεται στη Βουλγαρία.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Μακρής, γνωστός με το παρατσούκλι ο «Αυστραλός», δολοφονήθηκε μόλις βγήκε από το σπίτι του και επιβιβάστηκε στο μαύρο Smart αυτοκίνητό του.

Ο δολοφόνος πλησίασε το παράθυρο του συνοδηγού και άρχισε να πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής τον άτυχο άνδρα.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ