Έγκλημα στη Βούλα: Στο δικαστήριο ο Βούλγαρος φερόμενος ως δολοφόνος του Γιάννη Μακρή
Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε νωρίς το πρωί ο Βούλγαρος, φερόμενος ως εκτελεστής του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, τον περασμένο Οκτώβριο στη Βούλα.
Ο φερόμενος δολοφόνος του 47χρονου Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία αναμένεται να οδηγηθεί τη Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας για το οποίο κατηγορείται.
Ο 31χρονος οδηγήθηκε σήμερα στο αυτόφωρο δικαστήριο, καθώς του καταλογίζονται, πέρα από το βασικό αδίκημα, τα πλημμελήματα της αντίστασης κατά της Αρχής, της πλαστογραφίας και της φθοράς ξένης περιουσίας, για τα οποία πήρε προθεσμία να απολογηθεί στις 10 Απριλίου.
Σύμφωνα με το δικηγόρο του, Απόστολο Λύτρα, ο 31χρονος αρνείται όλες τις κατηγορίες.
«Περιμένουμε να πάρουμε τα DVD που υπάρχουν στη δικογραφία και από εκεί και πέρα θα γίνουν και οι αναλύσεις. Σύμφωνα με όσα έχω δει και εγώ μέχρι στιγμής μιλάμε για κάποιες ενδείξεις που τον συνδέουν με τον τόπο του εγκλήματος και όχι αποδείξεις» σημείωσε και πρόσθεσε πως δεν υπάρχουν αποτυπώματα και DNA που να τον συνδέουν.
Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος Βούλγαρος έπεσε στα χέρια του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής την Πέμπτη, όταν τον συνέλαβαν σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων.
«Taylor Swift: The Eras Tour: The End of an Era»: Εμφανίζεται και η μητέρα της Τέιλορ Σουίφτ
12:37
Βεδουίνικες κοινότητες εγκαταλείπουν χωριά στη Δυτική Όχθη λόγω ισραηλινών επιθέσεων
12:28
Liveblog - Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρισαν σπίτια επιχειρήσεις και δρόμοι – Που κινούνται τα φαινόμενα (pics - vids)
12:25
Κένυα: Η Ουάσινγκτον υπέγραψε συμφωνία για την παροχή βοήθειας στον τομέα της υγείας
12:19