Διακομιδή στην Αθήνα για αγοράκι που υπέστη εγκαύματα από ανάφλεξη σόμπας
Σοβαρά εγκαύματα τρίτου βαθμού από ανάφλεξη σόμπας στο σπίτι της οικογένειάς του υπέστη 10χρονο αγοράκι στον Άγιο Νικόλα Λασιθίου με αποτέλεσμα να απαιτηθεί η άμεση διακομιδή του στην Αθήνα.
Το ατύχημα σημειώθηκε όταν το αγόρι επιχείρησε να ανάψει τη σόμπα πετρελαίου στο σπίτι τους και σύμφωνα με πληροφορίες χρησιμοποίησε βενζίνη αντί για πετρέλαιο, με αποτέλεσμα να προκληθεί ανάφλεξη.
Το αγοράκι μεταφέρθηκε από τους γονείς -που επίσης τραυματίσθηκαν ελαφρά- στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, με τους γιατρούς να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες και να το διασωληνώνουν, μεταφέροντας το στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Το απόγευμα διακομίστηκε με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αθήνα, όπου και μεταφέρθηκε στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων.
Οδηγίες της ΓΣΕΕ για την ασφάλεια των εργαζομένων σε ακραία καιρικά φαινόμενα
13:15
Γαλλία: Drones επάνω από τη βάση των πυρηνικών υποβρυχίων στη Βρέστη
13:08
Συναγερμός για εξαφάνιση ανήλικης εγκύου από χώρο φιλοξενίας στο Ίλιον - Σε πιθανό κίνδυνο η ζωή της
13:00
Άρειος Πάγος: Σε τέσσερις εισηγητές η υπόθεση δανείων με ελβετικό φράγκο - Τους επόμενους μήνες απόφαση
12:59