Θρίλερ στο Αιγαίο: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον άνδρα που έπεσε από το πλοίο στη θάλασσα
Σε εξέλιξη βρίσκονται από χθες το μεσημέρι οι έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα που έπεσε από το πλοίο «Θεολόγος», ενώ βρίσκονταν στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Άνδρου και Τήνου.
Μια γυναίκα επιβάτης, όπως η ίδια κατέθεσε, είδε έναν άνδρα να πέφτει στην θάλασσα. Ωστόσο το περίεργο είναι ότι η συγκεκριμένη γυναίκα δεν ενημέρωσε άμεσα τον κυβερνήτη του πλοίου, αλλά κατέβηκε στην Τήνο, πήγε στο λιμεναρχείο και εκεί ανέφερε τα όσα είδε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς άλλος στο πλοίο δεν είδε το παραμικρό. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες τόσο από αέρος όσο και από θαλάσσης, ενώ στις επιχειρήσεις συμμετέχουν ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και ιδιωτικά σκάφη. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί ο αγνοούμενος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια - Επέμβαση σε δύο καταλήψεις
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΔΝΤ: «Αχίλλειος πτέρνα» ο αναβαλλόμενος φόρος για τις ελληνικές τράπεζες
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Νέο κύμα κρίσεων χρέους βλέπει το ΔΝΤ - Η ελληνική υπόθεση
ΕΛΛΑΔΑ
Πότε ξεκινούν οι εγγραφές σε νηπιαγωγεία και δημοτικά για το σχολικό έτος 2026-2027
12:02
ΚΟΣΜΟΣ
Υπόθεση Έπσταϊν: «Ο Μπιλ Γκέιτς ανέλαβε την ευθύνη για τις πράξεις του» ανακοίνωσε το ίδρυμά του
11:54
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ιράν απαντά στον Τραμπ: «Μεγάλα ψέματα τα περί πυραύλων που μπορεί να πλήξουν τις ΗΠΑ»
11:46
ΕΛΛΑΔΑ
Πάνω από 1000 έλεγχοι στην Αττική την τελευταία εβδομάδα της Αποκριάς - Έως 90.000 ευρώ τα πρόστιμα
11:36
ΔΙΕΘΝΗ