Νεκρός κρατούμενος στις Φυλακές Τρικάλων μετά από συμπλοκή
Νεκρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Έλληνας κρατούμενος των Φυλακών Τρικάλων, μετά από συμπλοκή.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα trikalaola.gr, ο κρατούμενος -περίπου 60 ετών- συνεπλάκη με αλλοδαπό συγκρατούμενό του, με αποτέλεσμα να δεχτεί χτύπημα στο κεφάλι και να χάσει τις αισθήσεις του.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Τρικάλων αλλά ήδη ήταν αργά.
Το περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το πρωί, όταν 55χρονος Αλβανός κρατούμενος της φυλακής Τρικάλων, με ποινή μόλις 8 μηνών για παράνομη είσοδο στη χώρα που επρόκειτο σύντομα να αποφυλακιστεί, επιτέθηκε και σκότωσε 66χρονο Έλληνα συγκρατούμενό του, με ποινή 12 μηνών για ναρκωτικά που θα αποφυλακιζόταν επίσης άμεσα.
Οι δύο άντρες κρατούνταν ήδη μια εβδομάδα μαζί στον ίδιο χώρο υποδοχής προκειμένου να βρίσκονται υπό συνεχή παρακολούθηση.
Ήδη έχει διαταχθεί έκτακτος έλεγχος από το Σώμα Επιθεώρησης και πειθαρχική έρευνα από τον Εισαγγελέα Τρικάλων.
Ο 66χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Τρικάλων, αλλά ήταν ήδη αργά.
Τα ακριβή αίτια θανάτου του κρατούμενου αναμένεται να «φωτίσει» η ιατροδικαστική εξέταση.
Επίδομα γέννησης: Αυξάνεται κατά 1.000 ευρώ για τις πολύτεκνες οικογένειες
01:00
«Αλλάζω συσκευή»: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα - Ποιοι οι δικαιούχοι
00:30
«Πυρά» Φιντάν σε Ισραήλ: Επιδιώκει να αποσταθεροποιήσει τη Συρία
23:56
Εκλογές στη Σουηδία: Νίκη της κεντροαριστεράς δείχνουν τα exit polls - Υποχωρεί η Ακροδεξιά
23:46