Νέος συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Εντοπίστηκε ύποπτη βαλίτσα
Νέος συναγερμός σήμανε στο κέντρο της Αθήνας, μετά το πρωινό τηλεφώνημα για βόμβα στη Βουλή, ύστερα από τον εντοπισμό μίας ύποπτης βαλίτσας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η βαλίτσα εντοπίστηκε μεταξύ των οδών Βουλής και Κολοκοτρώνη, στο Σύνταγμα και ειδοποιήθηκε άμεσα η αστυνομία.
Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών σπεύδει στο σημείο για να ελέγξει το ύποπτο αντικείμενο.
Να υπενθυμίσουμε πως νωρίτερα σήμερα, δυνάμεις του ΤΕΕΜ είχαν κληθεί στο κτήριο του ελληνικού Κοινοβουλίου μετά από τηλεφώνημα για βόμβα.
Ο άγνωστος που προειδοποίησε για τη βόμβα είχε σημειώσει πως «θα υπάρξουν θύματα». Μετά την έρευνα των Αρχών στο σημείο, ευτυχώς, δεν εντοπίστηκε τίποτα ύποπτο.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ναυάγιο στη Χίο: «Στηρίζουμε το Λιμενικό» λέει ο Πλεύρης- Ενημέρωση από Κικίλια ζητά η αντιπολίτευση
13:23
ΕΛΛΑΔΑ
Εξιτήριο για την Σία Κοσσιώνη μετά από 15 μέρες νοσηλείας - Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη
13:20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρινάκης για τραγωδία στη Χίο: Οι διακινητές είναι υπεύθυνοι - Ερευνώνται όλες οι πτυχές
13:08
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Σούπερ προσφορά* για κάθε πόντο του Κώστα Σλούκα από το Pamestoixima.gr στον αγώνα Παρτιζάν-Παναθηναϊκός
13:00
ΕΛΛΑΔΑ