ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Αυτοκίνητο παρέσυρε μαθήτριες - Σε παρακείμενο ρέμα βρέθηκε η μία

Αγρίνιο: Αυτοκίνητο παρέσυρε μαθήτριες - Σε παρακείμενο ρέμα βρέθηκε η μία
agriniopress.gr

Τον σοβαρό τραυματισμό μιας μαθήτριας και τον ελαφρύ της φίλης της είχε ως αποτέλεσμα τροχαίο ατύχημα που συνέβη στο Αγρίνιο το μεσημέρι της Παρασκευής.

Μάλιστα μετά το ατύχημα επικράτησε ένταση, μεταξύ όσων έσπευσαν στο σημείο και του οδηγού του οχήματος, με την αστυνομία να παρεμβαίνει για να ηρεμήσουν τα αίματα.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει το agriniopress.gr, η μία μαθήτρια μετά την παράσυρση της από το όχημα, κατέληξε σε παρακείμενο ρέμα.

Για την ανάσυρσή της μάλιστα, στήθηκε επιχείρηση στην οποία συνέδραμε και η Πυροσβεστική Αγρινίου. Η κοπέλα μεταφέρθηκε με πολλαπλά τραύματα στο νοσοκομείο Αγρινίου, με ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο οδηγούσε άνδρας Ρομά και σε αυτό επέβαιναν κάποιοι ακόμη Ρομά. Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, το όχημα κινούνταν προς Θέρμο και άγνωστο πως, παρέσυρε τις μαθήτριες και μάλιστα η μια εκτοξεύτηκε από την πρόσκρουση και έπεσε σε παρακείμενο ρέμα.

Η μια από τις μαθήτριες είναι ελαφρά τραυματισμένη, ενώ η δεύτερη έχει κατάγματα κυρίως στα πόδια, αλλά το ευτύχημα είναι πως δεν έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μεταξύ των επιβαινόντων του οχήματος και περιοίκων που συγκεντρώθηκαν στο σημείο, δημιουργήθηκε ένταση μετά το τροχαίο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ