Αυξημένη η κίνηση τους δρόμους: Πού επικρατεί «κομφούζιο»
Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί, καθώς – για ακόμη μία ημέρα – είναι ιδιαιτέρως αυξημένη η κίνηση στους δρόμους.
Προβλήματα εντοπίζονται στην άνοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας από το ύψος του ΚΤΕΛ μέχρι την Αχαρνών, ενώ στην κάθοδο η κίνηση εντοπίζεται από την Μεταμόρφωση μέχρι τα ΚΤΕΛ.
Αυξημένη είναι η κίνηση στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη προς Αθήνα, στην κάθοδο της Κηφισίας από το Μαρούσι μέχρι την Λεωφόρο Αλεξάνδας και στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού.
Μετά δυσκολίας διεξάγεται η κίνηση στην άνοδο της Βασιλίσσης Αμαλίας, αλλά και στη Λεωφόρος Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά) από το παλαιό αεροδρόμιο έως τον Φλοίσβο
Να σημειωθεί πως υπάρχει ακινητοποιημένο όχημα στην άνοδο της Εθνικής Οδού, στο ύψος της Χαλκηδόνας, η κίνηση των οχημάτων, ωστόσο, εξελίσσεται ομαλά.

Νέο ρεσάλτο Αμερικανών στρατιωτών σε τάνκερ στην Αραβική Θάλασσα (vid)
20:48
Δένδιας: Θα προστατεύσουμε το Αιγαίο καλύτερα από ποτέ - Η ελεύθερη ναυσιπλοΐα δεν είναι αφηρημένη
20:39
Απάντηση Μητσοτάκη στους «5»: Πήραμε 36 δις ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης επ ωφελεία των πολιτών»
20:30
Η Unicef προειδοποιεί για την κατάσταση των παιδιών, των «πρώτων θυμάτων» του πολέμου στο Σουδάν
20:29