Βέρμιο: Ξαφνίαστηκαν και οι πιο έμπειροι από την ένταση της χιονόπτωσης
Απροετοίμαστους βρήκε ακόμα και τους εξοικιωμένους με το χιόνι βορειοελλαδίτες το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας που ξέσπασε στη χώρα την Κυριακής.
Η χιονόπτωση που ξεκίνησε στις 30 Δεκεμβρίου στο Βέρμιο του νομού Ημαθίας εντάθηκε το ξημέρωμα της Κυριακής.
Αν και ο δρόμος των περίπου 13χλμ που οδηγεί από την Νάουσα στα 3-5 Πηγάδια καθαρίζεται συχνά, το χιονοδρομικό κέντρο έγινε άπιαστος προορισμός για τους εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς που επιχείρησαν να ανέβουν χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες.
Οι λίγοι προνοητικοί που είχαν καταφέρει να φτάσουν στο χιονοδρομικό έκαναν σκι από νωρίς. Τα παιδιά από τη μεριά τους δεν πτοήθηκαν.
Όσο οι οδηγοί έβαζαν αλυσίδες στα λάστιχα ή περίμεναν την οδική βοήθεια εκείνα μετέτρεψαν το δρόμο σε αυτοσχέδια πίστα.
SPONSORED
Τι αναφέρει το ΕΚΠΑ για τους σεισμούς στην Εύβοια: Αδρανή τα εξωτερικά ρήγματα του βόρειου Ευβοϊκού
10:53
Δένδιας από Κύπρο: Η ελευθερία της ναυσιπλοΐας στο επίκεντρο της Συνόδου των υπουργών Άμυνας
10:49
Πανελλήνιες 2026: «Τα δυσκολότερα θέματα των τελευταίων ετών» στην Οικονομία
10:47
Η τουρκική Togg θα χρησιμοποιήσει στα μελλοντικά της ηλεκτρικά κινεζική τεχνολογία
10:46