ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Ζέμπερη: Καταθέτουν δύο νέοι μάρτυρες

Υπόθεση Ζέμπερη: Καταθέτουν δύο νέοι μάρτυρες
EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη αναμένεται να καταθέσουν το επόμενο διάστημα δύο μάρτυρες, όπως ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του Μανώλη Σοροπίδη

Σημειώνεται ότι από το 2015 έως και την ημέρα της δολοφονία της, η 32χρονη φέρεται να ερεύνησε 17 σημαντικές υποθέσεις βάζοντας μάλιστα βαριά πρόστιμα.

Ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 32χρονης, Μανώλη Σοροπίδη, μίλησε στο STAR και αποκάλυψε ότι υπάρχουν δύο αυτόπτες μάρτυρες που έχουν δει ποιοι είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι, αλλά δεν έχουν καταθέσει στις Αρχές.

«Οι δυο μάρτυρες θα επιβεβαιώσουν ότι υπήρχαν άλλοι δυο άνδρες. Ο Εμμανουήλ Σοροπίδης είχε εντολή να αφαιρέσει την τσάντα και το περιεχόμενό της. Θα αποδειχθεί ότι πίσω από τη δολοφονία της κρύβονται μεγάλοι οικονομικοί παράγοντες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του, κ. Νουλέζας.Υπενθυμίζεται ότι ο Μανώλης Σοροπίδης είχε ισχυριστεί στο παρελθόν μέσα από τις φυλακές ότι δεν ήταν αυτός που σκότωσε την άτυχη εφοριακό με 14 μαχαιριές μέσα στο νεκροταφείο:

«Εγώ πήρα μόνο την τσάντα και η κοπέλα έφυγε από μένα και ήταν μία χαρά. Τώρα από εκεί και πέρα τι έγινε και πώς έχει γίνει… Έχω καταθέσει αυτά που ήξερα. Θα ήθελα μόνο να βρισκόταν η κοπέλα και να έλεγε την αλήθεια στο δικαστήριο. Αν είχε επιζήσει δεν θα ήμουνα εγώ σε αυτή τη θέση τώρα. Πιστεύω πολλά. Τώρα από εκεί και πέρα τον λόγο τον έχει η δικαιοσύνη. Είναι φανερό ότι έγινε έρευνα και θα γίνει και ακόμα μεγαλύτερη».

Σημειώνεται ότι, η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό έχει προσδιοριστεί για τον ερχόμενο Ιούνιο.

Η μητέρα και τα αδέρφια της εφοριακού πιστεύουν ότι μέχρι τότε θα έχουν αποκαλυφθεί στοιχεία που θα φέρουν ανατροπή στην υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ