ΕΛΛΑΔΑ

Αυξάνεται η τιμή στο σουβλάκι – Πόσο θα κοστίζει

Αυξάνεται η τιμή στο σουβλάκι – Πόσο θα κοστίζει
EUROKINISSI

Τα τρία ευρώ αναμένεται να «αγγίξει» η τιμή για ένα σουβλάκι καθώς από την 1η Μαΐου θα γίνουν αυξήσεις που θα κυμαίνονται από 10% έως 15%!

Οι ιδιοκτήτες ψητοπωλείων, οι οποίοι ετοιμάζουν το δικό τους Σωματείο, εξηγούν ότι η αύξηση αυτή, οφείλεται στην αύξηση της τιμής του κρέατος.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος των ψητοπωλών Γιώργος Πολύζος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η τιμή του κρέατος έχει αυξηθεί κατά 30% και οι επαγγελματίες του χώρου δεν μπορούν να απορροφήσουν άλλο αυτή την αύξηση, η οποία θα περάσει μερικώς στον καταναλωτή.

«Ζούμε σ΄ ένα περιβάλλον που η φορολογία που είναι στα ύψη, οι ασφαλιστικές εισφορές είναι στα ύψη. Και αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε ένα σοβαρό πρόβλημα που τα κρέατα σε όλη την Ευρώπη, δεν γίνεται μόνο στην Ελλάδα, ανεβαίνουν συνέχεια. Έχουμε μία αύξηση στην τιμή στο κρέας από 1η Μαρτίου 30%», δήλωσε ο κ. Πολύζος.

«Ο καταναλωτής θα στεναχωρηθεί αν δεν υπάρχει ποιότητα στο προϊόν που θα πάρει. Εμείς θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει αυτή η ποιότητα γι’ αυτό ετοιμαζόμαστε να κάνουμε κάποιες αυξήσεις. Για να μπορέσουμε να προστατεύσουμε το προϊόν μας», κατέληξε.

Δείτε τις δηλώσεις του στο βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ