«Μαφία φυλακών»: Ένταλμα σύλληψης και για τον Θεόδωρο Παναγόπουλο
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της «μαφίας» των Φυλακών Κορυδαλλού, με πληροφορίες να αναφέρουν πως ο ειδικός εφέτης ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και για τον γνωστό δικηγόρο Θεόδωρο Παναγόπουλο.
Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό πως συνελήφθη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, επίσης μετά από ένταλμα του ειδικού εφέτη ανακριτή που ερευνά την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».
Αυτή την ώρα, ο γνωστός ποινικολόγος βρίσκεται στο γραφείο της Αντιτρομοκρατικής, στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ.
Υπόμνημα - «βόμβα» του Αντωνόπουλου
Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του Γιώργου Αντωνόπουλου, ο οποίος είχε μάλιστα υποβάλει υπόμνημα – βόμβα διά του συνηγόρου του.
Στο εν λόγω υπόμνημα, κατήγγειλε πολιτικά πρόσωπα και πασίγνωστους δικηγόρους ότι επιχείρησαν να απεμπλέξουν τον επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρο, βασικό κατηγορούμενο στο σκάνδαλο Energa, από τις πολύ σοβαρές κατηγορίες εναντίον του.
Σχοινάς: Μεγάλο πακέτο πληρωμών σε αγρότες τη Δευτέρα - Ενίσχυση 20 εκατ. για ρύζι μέσω de minimis
12:30
Θρίλερ στο Ηράκλειο με τη γυναίκα που τραυματίστηκε από όπλο στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου
12:28
Μήνυμα 112 για την φωτιά στην Βοιωτία: «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
12:25
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Το 2020 ήθελα να παρατήσω το μπάσκετ - Υπήρχε τόσο μεγάλη πίεση»
12:11