«Μαφία φυλακών»: Συνελήφθη o δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος
Συνελήφθη στο σπίτι του στη Βούλα o δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος, για τον οποίον εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, αναφορικά με την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών»
Χθες, Πέμτη, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή.
O Εφέτης Ειδικός Ανακριτής Ευτύχης Νικόπουλος, που ερευνά την υπόθεση, αποδίδει και τους δύο κακουργηματικές κατηγορίες και συγκεκριμένα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απόπειρα εκβίασης.
Οι δικηγόροι, που διετέλεσαν συνήγοροι του προφυλακισµένου Γιώργου Αντωνόπουλου, κρίθηκαν από τον εφέτη ανακριτή Ευτύχη Νικόπουλο ύποπτοι φυγής και τέλεσης νέων αδικηµάτων, κάτι που οδήγησε και στην έκδοση των ενταλµάτων σύλληψης.
ΚΟΣΜΟΣ
Μπαχρέιν: Η Μανάμα αφαιρεί την υπηκοότητα 69 ατόμων για στήριξη στις επιθέσεις Ιράν
21:34
ΧΡΗΜΑ
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Άνοιξε η πλατφόρμα για επιμελητές - Τα στάδια της αίτησης
21:24
ΚΟΣΜΟΣ
«Ο Τζίμι Κίμελ έπρεπε να απολυθεί αμέσως»: Οργή Τραμπ μετά το σχόλιο του παρουσιαστή για τη Μελάνια
21:21
ΚΟΣΜΟΣ
Ποινική δίωξη για απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ ασκήθηκε στον δράστη της επίθεσης στο Hilton
21:16
ΚΟΣΜΟΣ