Τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκρός 15χρονος μετά από πτώση από μπαλκόνι
Σε τραγωδία μετατράπηκε το παιχνίδι για έναν 13χρονο, ο οποίος έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τον τέταρτο όροφο κατοικίας.
Αν και στο σημείο έσπευσαν άμεσα Πυροσβεστική, Αστυνομία, ΕΚΑΒ, για το παιδί ήταν αργά καθώς ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά μέσα (trikalavoice.gr, trikalaola.gr) ο αδικοχαμένος μαθητής Γυμνασίου της πόλης, έπαιζε με έναν άλλο συνομήλικό του και από απροσεξία έπεσε στο κενό.
Τα δύο παιδιά βρίσκονταν στην ταράτσα 4όροφης πολυκατοικίας, σε κεντρική οδό στο κέντρο των Τρικάλων και όλα έμοιαζαν να κυλούν φυσιολογικά. Κάποια στιγμή, το θύμα βρέθηκε στην άκρη της ταράτσας, έχασε την ισορροπία του και έπεσε.
Οι φωνές του φίλου του ξεσήκωσαν ολόκληρη τη γειτονιά. Ένοικοι κοντινών σπιτιών βγήκαν για να βοηθήσουν και κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ.
Ο φίλος του, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αναμένεται να δώσει εξηγήσεις για τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού περιστατικού.
SPONSORED
Ινδία: Σύμμαχοι του Μόντι ασκούν πιέσεις για περαιτέρω αύξηση του πληθυσμού
10:50
Το «Emily in Paris» έρχεται Ελλάδα – Γυρίσματα σε Μύκονο και Σαντορίνη
10:40
«Καίει» η βενζίνη στα πρατήρια καυσίμων - Έχει ξεπεράσει τα 2,10 ευρώ στην Αττική
10:29
Στον εισαγγελέα σήμερα ο 44χρονος οδηγός για το τροχαίο με δύο νεκρές στη Ρόδο
10:27