Έλληνες διεκδικούν 1 εκατ. δολάρια σε online παιχνίδι!
Πέντε Έλληνες θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας, παίζοντας στο τουρνουά του διαδικτυακού παιχνιδιού στρατηγικής «Clash of Clans», στο Κατοβίτσε της Πολωνίας, με έπαθλο 1 εκατ. ευρώ.
Η ελληνική ομάδα «GREEK ATTACK» βγήκε στις 8 καλύτερες του κόσμου στο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου 6 μήνες.
Τώρα η γνωστή εταιρία παιχνιδιών Supercell και η ESL gaming καλεί τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, μεταξύ αυτών και τους πέντε Έλληνες, να αναμετρηθούν μεταξύ τους σε τουρνουά στη Πολωνία για την ανάδειξη της καλύτερης ομάδας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο διεκδικεί 1 εκατομμύριο δολάρια!
Σύμφωνα με το cretapost, οι Έλληνες που θα αναμετρηθούν στο Κατοβίτσε είναι o Γιώργος Στειακάκης, o Αλέξανδρος Μαυροδήμος, o Κωσταντίνος Τεμπονέρας, o Σπύρος Χειλάς και ο Μιχάλης Αξιώτης.
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ποιες πληρωμές καταβάλλονται μέχρι την Παρασκευή
01:00
Φορολογικές δηλώσεις: Στις 24 Ιουλίου «εκπνέει» η προθεσμία - Τι να προσέξετε
00:30
Νικαράγουα: «Δεν θα ξαναγίνουν εκλογές» διαμηνύει ο πρόεδρος Ντανιέλ Ορτέγα
23:59
Το φωτόσπαθο του Σκαϊγουόκερ πωλήθηκε για 3,75 εκατ. δολάρια – Ρεκόρ για αντικείμενο του Star Wars
23:50