ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Τοπαλούδη: Στο νοσοκομείο ο 21χρονος Ροδίτης - Ήπιε χλωρίνη

Δολοφονία Τοπαλούδη: Στο νοσοκομείο ο 21χρονος Ροδίτης - Ήπιε χλωρίνη

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το βράδυ του Σαββάτου, από τις φυλακές Γρεβενών όπου κρατείται, ο 21χρονος κατηγορούμενος για το βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star, ο Ροδίτης κατηγορούμενος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο γιατί ήπιε χλωρίνη, για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, επέστρεψε στη φυλακή.

Σε ό,τι αφορά την έρευνα που διενεργείται για το βιασμό της 21χρονης φοιτήτριας και την παράνομη βιντεοσκόπηση της πράξης το 2017, η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. ελέγχει τους αστυνομικούς τους ΑΤ Ρόδου στους οποίους απευθύνθηκε η 21χρονη, προκειμένου να καταγγείλει το συμβάν και οι οποίοι την απέτρεψαν, σύμφωνα με τις μαρτυρίες.Τους τρεις δράστες του βιασμού είχε κατονομάσει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, ζητώντας την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας είχε κατηγορήσει από την πρώτη στιγμή της Αρχές, για προσπάθεια συγκάλυψης των γεγονότων.

«Η κόρη μου ήθελε να τους καταγγείλει. Την απέτρεψαν. Αν αυτοί που ήταν στο αστυνομικό τμήμα (σ.σ. Ρόδου) ήξεραν κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις ή κάτι άλλο, δεν το ξέρω. Πιστεύω όμως ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για την κόρη μου», είχε δηλώσει ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Την ίδια στιγμή, λίγο πριν ολοκληρωθεί η ογκώδης δικογραφία για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, στο στόχαστρο των δικαστικών Αρχών, βρίσκονται πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος του ενός εκ των δύο δραστών και πιο συγκεκριμένα του 21χρονου Ροδίτη.

Στόχος η αποκάλυψη του προσώπου που φαίνεται ότι επιχείρησε να σβήσει τα ηλεκτρονικά ίχνη στο κινητό τηλέφωνο του κατηγορουμένου, αλλάζοντας την κάρτα SIM, ενώ ο 21χρονος κρατούνταν από άντρες του Λιμενικού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ