Αυτός είναι ο θείος που κατηγορείται ότι βίαζε τον 9χρονο ανηψιό του
Μετά από σχετική διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 59χρονου άνδρα, για τον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατ΄εξακολούθηση και αποπλάνηση παιδιών κατ΄εξακολούθηση με παθόντα που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, τηλεφωνικά στους αριθμούς 28210-25703 και 2810-274211 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Πρόκειται για τον Καινουργιάκη Κυριάκο του Νικολάου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1960 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Έκτακτα μέτρα λόγω ψύχους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκης - Ανοίγουν αίθουσες για τους αστέγους
08:24
ΗΠΑ: Φορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος που έκανε πορεία υπέρ του Ιράν - Δείτε βίντεο
08:19
Χρυσές Σφαίρες 2026: Το κόκκινο χαλί και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις που ξεχώρισαν
08:14
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη βρέθηκε απαναθρακωμένη μέσα στο σπίτι της
08:09