Οι πρώτοι νικητές που ταξιδεύουν με το διαγωνισμό του tzoker.gr σε Μπαλί και Μύκονο
Αποσκευές για Μπαλί και Μύκονο ετοιμάζουν οι δύο πρώτοι τυχεροί παίκτες του Τζόκερ, που πραγματοποίησαν εγγραφή στο tzoker.gr μέσω πρακτορείων ΟΠΑΠ και συμμετείχαν στην ειδική κλήρωση για ένα ταξίδι σε προορισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Το τυχερό πρακτορείο ΟΠΑΠ με αριθμό 120406, σε παίκτη του οποίου κληρώθηκε το πρώτο ταξίδι εξωτερικού του διαγωνισμού του tzoker.gr, βρίσκεται στο Κερατσίνι.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Δημήτρης Μαντούβαλος, δήλωσε: «Έμαθα από τον ίδιο τον τυχερό παίκτη, ο οποίος ήρθε και μου το ανακοίνωσε, ότι κέρδισε το ταξίδι στο Μπαλί. Τον είχα προτρέψει να κάνει την εγγραφή του και να λάβει μέρος στο διαγωνισμό και η τύχη ήταν με το μέρος του. Του εύχομαι να είναι πάντα τυχερός και καλές διακοπές!»

Ο δεύτερος νικητής, ο οποίος θα ταξιδέψει στη Μύκονο, γράφτηκε στο tzoker.gr στο πρακτορείο ΟΠΑΠ με αριθμό 228310 του Χαράλαμπου Περιφάνη, στη Θεσσαλονίκη. Ο ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου ανέφερε: «Όταν ενημέρωσα τον πελάτη μου ότι με την εγγραφή του μπορεί να διεκδικήσει και ένα ταξίδι δεν το πίστεψε. Ήθελε το ταξίδι στη Μύκονο και αυτό κέρδισε. Το προτιμούσε από το ταξίδι στο Μπαλί και η τύχη του έκανε τη χάρη. Του εύχομαι να περάσει καλά, γιατί το ήθελε πάρα πολύ».

Ο διαγωνισμός του tzoker.gr συνεχίζεται έως τις 20 Μαΐου και δυνατότητα συμμετοχής έχουν οι παίκτες που πραγματοποιούν την εγγραφή τους σε όλα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ.
e-ΕΦΚΑ: Στις 7 Αυγούστου η καταβολή του αδειοδωροσήμου σε πάνω από 90.000 οικοδόμους
15:06
Μύκονος: 35χρονος οδηγός έκλεψε από τουρίστα επώνυμη τσάντα και ρολόι αξίας 75.000 ευρώ
14:54
Λακωνία: Παρασκευή απολογείται ο 55χρονος που έκρυβε το νεκρό πατέρα του σε καταψύκτη για τη σύνταξη
14:53
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Πυρ ομαδόν από πρώην στελέχη του κόμματος Καρυστιανού στην ηγεσία
14:45