Τραγικό τέλος στην αναζήτηση 87χρονης στην Κρήτη
Νεκρή εντοπίστηκε μια 87χρονη γυναίκα από την Κρήτη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από τον Σχοινιά του Αγίου Νικολάου Λασιθίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας cretapost.gr, οι συγγενείς της ηλικιωμένης δήλωσαν την εξαφάνισή της στις Αρχές καθώς δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής.
Αμέσως ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού, στην οποία συμμετείχε η αστυνομία, η πυροσβεστική αλλά και εθελοντές.
Δυστυχώς, όμως, το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε αγροτική περιοχή του Σχοινιά.
Κατά την πρώτη αυτοψία διαπιστώθηκε πως φέρει ένα τραύμα στο κεφάλι ωστόσο αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή ώστε να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου της.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι εκτοξευτές πυραύλων PULS και το στρατηγικό άλμα των ελληνικών δυνατοτήτων
07:32
ΕΛΛΑΔΑ
Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί - Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα από την κακοκαιρία Byron (vids)
07:30
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανδρουλάκης για Τσίπρα: Μπορεί να δημιουργήσει μια ανακατωσούρα
07:23
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία Byron: Τι ισχύει για τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
07:19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ