Κροτίδα έσκασε στο χέρι 14χρονου - Κινδυνεύει να χάσει τα δάχτυλά του
Με αεροδιακομιδή μεταφέρθηκε από την Κω στο νοσοκομείο ΚΑΤ ένα 14χρονο αγόρι, μετά το σοβαρό τραυματισμό του στην προσπάθειά του να ανάψει κροτίδα το βράδυ της Ανάστασης, στο χωριό Κέφαλος.
Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 η κροτίδα έσκασε την ώρα που ο 14χρονος την κρατούσε ακόμα στο χέρι του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Το νεαρό αγόρι μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Κω με τους γιατρούς να κρίνουν ότι θα πρέπει να μεταφερθεί στην Αθήνα για περαιτέρω νοσηλείας.
Μετά από αεροδιακομιδή το 14χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά τραύματα που έχει υποστεί στα δάχτυλά του.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Ο «Βασιλιάς του Βαλς» André Rieu έρχεται στο TELEKOM Center Athens την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2027
11:44
ΚΟΣΜΟΣ
Υπόθεση βιασμού στο Κορνέλ: Η καταγγέλλουσα δέχεται απειλές, δήλωσε ο δικηγόρος της
11:43
ΕΛΛΑΔΑ
Έκρηξη σε συνεργείο υγραεριοκίνησης στη Λάρισα - Αναφορές για τραυματίες
11:42
ΕΛΛΑΔΑ
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αλιείς: Μπλόκο σε φορτηγά με τουρκικά ψάρια στη Νέα Μηχανιώνα
11:33
ΕΛΛΑΔΑ