Καλαμάτα: Νεκρός ο εικονολήπτης που χτυπήθηκε στον σαΐτοπόλεμο
Νεκρός διακομήσθηκε στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας εικονολήπτης που χτυπήθηκε από σαΐτα που έφυγε προς το πλήθος κατα τον παραδοσιακό σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece o θάνατος του ήταν ακαριαίος όταν χτυπήθηκε από σαΐτα που έφυγε από τα χέρια του σαϊτομάχου και τον χτύπησε στο κεφάλι.
Παρά την άμεση αντίδραση και την μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, απλά διαγνώσθηκε ο θάνατός του.
Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος, ο 53χρονος διακομίστηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση, φέροντας τραύμα στο κεφάλι, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή, εξέπνευσε.
Ο σαϊτοπόλεμος ξεκίνησε απόψε στις 20.00 στο πάρκινγκ του Νέδοντα στην Καλαμάτα, για να διακοπεί μετά την νέα τραγωδία. Το τραγικό περιστατικό κατέγραψε η κάμερα του άτυχου εικονολήπτη.
Κακοκαιρία Byron: Οι 260 τόνοι νερού ανά στρέμμα και οι περιοχές που απειλούνται τις επόμενες ώρες
20:39
Σρι Λάνκα: Περισσότερους από 600 νεκρούς άφησε πίσω του ο κυκλώνας Ντίτβα (pics)
20:30
Κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα κηρύξει η Λιθουανία για τα αερόστατα από τη Λευκορωσία
20:23
Ιταλία: Δολοφόνησε τον γείτονά του που προσπαθούσε να του γκρεμίσει το σπίτι και... αθωώθηκε
20:16