ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: Οργισμένη απάντηση του γιου του αδικοχαμένου εικονολήπτη στο δήμαρχο

Καλαμάτα: Οργισμένη απάντηση του γιου του αδικοχαμένου εικονολήπτη στο δήμαρχο
EUROKINISSI

Στον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα απαντά σε υψηλούς τόνους ο γιος του αδικοχαμένου εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη, κατηγορώντας πως αντί να ενδιαφερθεί για την ασφάλεια όσων παρακολουθούσαν την εκδήλωση, εκείνος περιόδευε.

Αφορμή για την δήλωση – μέσω γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης – του Νεκτάριου, στάθηκε η δήλωση του δημάρχου Καλαμάτας στο CNN Greece με την οποία υποστήριζε πως είναι δύσκολο να απαγορευθεί ο σαϊτοπόλεμος.

Γράφει ο γιός του Κώστα Θεοδωρακάκη:

«"Κύριε" Νικά αυτή η δήλωση δε σας τιμά καθόλου. Οι κορδελιτσες και τα δήθεν λυπάμαι δεν τα δέχομαι ούτε εγώ προσωπικά αλλά ούτε και η οικογένειά μου. Την μητέρα μου την γνωρίζετε προσωπικά καθώς ήσασταν καθηγητής της στο Λύκειο αλλά και τον πατέρα μου λόγω της σπουδαίας δημοσιογραφικής κληρονομιάς που άφησε πίσω του. Παρόλα αυτά επιλέξατε τον εύκολο δρόμο και τον πολιτικό λόγο. Λίγη ανθρωπιά δε βλάπτει. Στο DNA των Μεσσηνιων είναι και η ανθρωπιά, όχι μόνο αυτά τα έθιμα. Δηλώνω δημοσίως πως θα κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου για να οδηγηθούν οι υπαίτιοι ενώπιον της δικαιοσύνης και αυτή θα αποφασίσει από εκεί και πέρα... Εύχομαι να μη σας συμβεί τίποτε ανάλογο διότι δεν έχετε ιδέα τι πόνο και τι θλίψη προκαλούν. Θα μπορούσαν κάλλιστα να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά αν είχατε σχεδιασμό και πρόγραμμα, παρόλα αυτά επιλέξατε να περιοδεύετε και να μην ενδιαφερθειτε ούτε στο ελάχιστο για την ΥΓΕΙΑ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του κόσμου που παρακολουθεί αυτά τα δρώμενα. Ο πατέρας μου φεύγει χαρούμενος, έχοντας αποτρέψει δύο γυναίκες να πλησιάσουν σε αυτόν και έχοντας αποτρέψει επί της ουσίας δύο ακόμη δυστυχήματα.

Καλή επιτυχία "κύριε" δήμαρχε στις προσεχείς εκλογές.

Με λύπη για τις δηλώσεις σας και την στάση σας, ο υιός του αδικοχαμένου αυτού ανθρώπου».

Την ίδια ώρα, έχουν συλληφθεί έξι άτομα, τα οποία είναι μέλη «μπουλουκιού» που συμμετείχε στο σαϊτοπόλεμο και από το οποίο φέρεται να έφυγε η φονική σαΐτα, που χτύπησε τον εικονολήπτη.

Επίσης, συνελήφθη και ένας δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καλαμάτας, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι ο υπεύθυνος για την εκδήλωση.

Παράλληλα, σε έρευνα που έκανε Αστυνομία σε χώρο που κατασκευάζονται τα υλικά του σαϊτοπόλεμου, βρέθηκαν 69 σαΐτες και κάποια υλικά τα οποία εστάλησαν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ