ΕΛΛΑΔΑ

Βοιωτία: Πού έκρυψε ο 55χρονος το όπλο μετά τον τραυματισμό της Αλεξίας

Βοιωτία: Πού έκρυψε ο 55χρονος το όπλο μετά τον τραυματισμό της Αλεξίας
Φωτογραφία αρχείου (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Στο λεβητοστάσιο του σπιτιού του, μέσα στη δεξαμενή πετρελαίου, είχε κρύψει το περίστροφο με το οποίο έριχνε μπαλοθιές ο 55χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι υπεύθυνος για τον τραυματισμό της 8χρονης Αλεξίας στη Βοιωτία.

Ο άνδρας συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας της Λειβαδιάς και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα μέσα στην ημέρα.

Μάλιστα, όπως έλεγαν στο CNN Greece αστυνομικοί, ήταν τόσο καλά κρυμμένο μέσα στη δεξαμενή που δεν υπήρχε καμία περίπτωση να βρεθεί στην κατ’ οίκον έρευνα εάν ο ίδιος ο 55χρονος δεν αποκάλυπτε την κρυψώνα του.

Ο άνδρας «έσπασε» και κατάλαβε ότι δεν υπήρχε πλέον λόγος να κρύβεται όταν οι αστυνομικοί του αποκάλυψαν ότι έχουν αρκετά στοιχεία σε βάρος του.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο 55χρονος, ιδιοκτήτης βενζινάδικου, δηλώνει τώρα συντετριμμένος και μετανιωμένος.

01052019stereasyllipsi002


Πηγή: ΕΛ.ΑΣ

«Δεν πιστεύω ότι έκανα εγώ τέτοιο πράγμα. Είμαι συντετριμμένος. Πώς πήγα να σκοτώσω ένα παιδί. Ήμασταν όλοι μαζί στο τραπέζι, ρίχναμε βεγγαλικά και εγώ με το όπλο» είπε ο ίδιος, και συμπλήρωσε:

«Όταν έμαθα για τον τραυματισμό του παιδιού φοβήθηκα την κατακραυγή του κόσμου -για αυτό δεν πήγα στην αστυνομία. Το περίστροφο το έχω κρύβει στην Αθήνα, θα σας πω πού είναι».

Ο 55χρονος, πατέρας και ο ίδιος ενός 23χρονου, αποκάλυψε ότι δεν κατέχει νόμιμη άδεια για το όπλο αλλά αρνήθηκε να πει στους αστυνομικούς πού το βρήκε και πώς το απέκτησε.

Μάλιστα, γίνεται ήδη έρευνα για να διαπιστωθεί εάν το όπλο είναι κλεμμένο και να αποσαφηνιστεί πώς έφτασε τα χέρια του 55χρονου.

Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του 55χρονου υπάρχουν καταθέσεις και από άλλα άτομα που βρίσκονταν στο πασχαλινό γλέντι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ