Αλλάζει την Παρασκευή η ώρα έπαρσης της σημαίας στην Ακρόπολη
Εργασίες επισκευών και αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσε κεραυνός, θα πραγματοποιηθούν στο αλεξικέραυνο - ιστό της σημαίας στο Βράχο της Ακρόπολης την Παρασκευή το πρωί.
Για τον λόγο αυτό, όπως έγινε γνωστό από την Προεδρία της Δημοκρατίας -στην ευθύνη της οποίας είναι η έπαρση και η υποστολή της σημαίας στον Ιερό Βράχο- η έπαρση θα γίνει στις 09:30 το πρωί, αντί στις 08:00, όπως γίνεται συνήθως.
Ο κεραυνός στην περιοχή του Ερεχθείου έπεσε στις 17 Απριλίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν συνολικά τέσσερα άτομα, δύο τουρίστες και δύο αρχαιοφύλακες.
Η μία από τις δύο τραυματίες, υπάλληλος στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, είχε μιλήσει στο Star από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και έδειξε τα τραύματα στην πλάτη της.
«Ήμουν στα εκδοτήρια. Με χτύπησε μια λάμψη και με έριξε κάτω. Πώς βγήκα δεν ξέρω… Και δεν είναι ελαφρά τραύματα αυτά» περιέγραψε η 52χρονη αρχαιοφύλακας, η οποία προσλήφθηκε με 8μηνη σύμβαση.
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τρεις μήνες λόγω λειψυδρίας ο Πόρος
21:00
Σαλμονέλα στη Λαμία: Στα 22 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα - «Το φαινόμενο είναι σε φάση εκτόνωσης»
20:50
Χαρδαλιάς: Η Αττική αλλάζει με 352 έργα 2,587 δισεκατομμυρίων ευρώ
20:40
Βρετανία: Θύμα «στοχευμένης επίθεσης» η πρώην υπουργός Αν Γουίτικαμ
20:29