Μυστήριο με το θάνατο 35χρονου στη Ρόδο: Φέρει τραύμα από καραμπίνα
Σε εξέλιξη, βρίσκεται έρευνα, από αστυνομικούς στη Ρόδο για την εξιχνίαση των συνθηκών, κάτω από τις οποίες, έχασε τη ζωή του ένας 35χρονος, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Πέμπτης από συγγενικό του πρόσωπο στο σπίτι του.
Ο εκλιπών φέρεται να ήταν χρήστης ναρκωτικών, όμως σύμφωνα με τις ενδείξεις και πιθανολογήσεις, εξετάζεται ο θάνατός του να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημοκρατικής», ο εκλιπών έφερε τραύμα στον θώρακα, που πιθανολογείται ότι προκλήθηκε από βολή κυνηγετικής καραμπίνας.
Στο σημείο της τραγωδίας βρίσκονται η σήμανση και ιατροδικαστής, ενώ περαιτέρω απαντήσεις αναμένονται από την νεκροψία - νεκροτομή.
ΕΛΛΑΔΑ
Τροχαίο στο Πικέρμι: Κατέληξε ο πεζός που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα
08:32
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Στέλιος Βασιλάκης: «Στις θεατρικές σκηνές η πολυφωνία συχνά απουσιάζει και αυτό πρέπει να αλλάξει»
08:30
ΚΟΣΜΟΣ
Τριγμοί σε Βρετανία και Γαλλία από το σκάνδαλο Επστάϊν: Στο στόχαστρο Μάντελσον και Λανγκ
08:25
ΚΟΣΜΟΣ
Για διαδηλώσεις χιλιάδων πολιτών στη Διάσκεψη του Μονάχου προετοιμάζονται οι αρχές της Γερμανίας
08:20
ΔΙΕΘΝΗ