ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: "Ύστατο χαίρε" σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης στους δυο φίλους

Μεσολόγγι: "Ύστατο χαίρε" σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης στους δυο φίλους
Aixmi-news.gr

Αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Τρίτης στο Μεσολόγγι συγγενείς και φίλοι τον Βασίλη Γρατσάνη και τον Γιάννη Κορδώση που έχασαν τη ζωή τους λόγω τροχαίου δυστυχήματος τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε αρδευτικό κανάλι της πόλης.

Το κλίμα στις κηδείες των δυο νεαρών ήταν πολύ βαρύ καθώς εκατοντάδες συμπολίτες τους τους συνόδευσαν στην τελευταία τους κατοικία.

Η κηδεία του Βασίλη Γρατσάνη τελέστηκε στα Πηγάδια Παλαιομάνινας ενώ στις 15:00 το "ύστατο χαίρε" είπαν στον Γιάννη Κορδώση φίλοι και συγγενείς στην Πεντάλοφο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην κηδεία του Βασίλη ο θρήνος ήταν διάχυτος ενώ οι φίλοι του τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία παίζοντας κλαρίνο.

Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν τον Γιάννη Κορδώση στην Εκκλησία παρουσία μάλιστα και της μητέρας του Βασίλη που λίγο πριν είχε κηδευτεί η οποία όμως θέλησε να συμπαρασταθεί και στην άλλη μητέρα που έχασε τον γιο της.

Πηγή: Aixmi-News.gr

Αναπάντητα ερωτήματα για την διπλή τραγωδία

Την ίδια ώρα, αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο των δυο αντρών με κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών να πραγματοποιεί σήμερα έρευνες στην περιοχή Κατοχής Μεσολογγίου.

Στο σημείο εκείνο βρέθηκε αυτοκίνητο μέσα στο οποίο ήταν νεκροί οι δυο νεαροί. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο έλεγχος κρίθηκε απαραίτητος ώστε να διαπιστωθεί εάν το αυτοκίνητο των δύο ανδρών είχε συγκρουστεί με άλλο διερχόμενο όχημα, πριν καταλήξει στο αρδευτικό κανάλι.

Άμεσα αναμένεται να οριστεί και εμπειρογνώμονας, ώστε να υπάρξει επίσημο πόρισμα, τόσο για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος όσο και για τη μηχανολογική κατάσταση του αυτοκινήτου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ