ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στο Παλαιό Φάληρο: Νέες αποκαλύψεις για το οικογενειακό δράμα

Δολοφονία στο Παλαιό Φάληρο: Νέες αποκαλύψεις για το οικογενειακό δράμα
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Το «κουβάρι» της δολοφονίας στο Παλαιό Φάληρο προσπαθούν να λύσουν οι Αρχές, οι οποίες συνεχίζουν να αναζητούν τον αδελφό της 53χρονης δασκάλας που βρέθηκε μαχαιρωμένη στο δρόμο έξω από το σπίτι της.

Στο «φως» έρχονται σιγά – σιγά και οι μαρτυρίες φίλων της δασκάλας, που δείχνουν ότι η 53χρονη ζούσε έναν πραγματικό εφιάλτη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Star, φίλη και συνάδελφος του θύματος, η 53χρονη προσπαθούσε απεγνωσμένα να προστατευθεί, αλλά νομικά το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην την πλησιάζει ο αδελφός της.

Κάθε μέρα δεχόταν και μια απειλή για τη ζωή της. Έβλεπε τον αδελφό της εκτός εαυτού να ουρλιάζει, έξω από την πόρτα του σπιτιού της στο Φάληρο, έξω από το δημοτικό σχολείο στον Πειραιά όπου δίδασκε, ακόμη και όταν προσπαθούσε να βρει μια στιγμή ηρεμίας.

Όπως ανέφερε η φίλη του θύματος:

«Ζούσε ένα πραγματικό εφιάλτη. Φοβόταν να βγει από το σπίτι, να πάει στη δουλειά της. Ήταν σε πλήρη απόγνωση. Το μόνο που μπορούσε νομικά, για να σταματήσουν οι απειλές από τον αδελφό της, ήταν να του κάνει ασφαλιστικά ώστε να μην μπορεί να την πλησιάσει. Είχε κάνει πάρα πολλές καταγγελίες. Οι αστυνομικοί της είπαν ότι το μόνο που θα μπορούσε να κάνει είναι ασφαλιστικά μέτρα. Είχε έρθει σε επαφή με δικηγόρο δεν ξέρω εάν πρόλαβε να το κάνει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ