Προφυλακίστηκε ο πατέρας που κατηγορείται για τον κατ'εξακολούθηση βιασμό της ανήλικης κόρης του
Εκ νέου πέρασε την πόρτα του ανακριτή Καλαμάτας ο 43χρονος που κατηγορείται πως βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 12 χρόνων.
Ο ίδιος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα και τον ανακριτή Καλαμάτας ενώ σήμερα προφυλακίστηκε.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του eleftheriaonline.gr, ο 43χρονος ξυλοκοπούσε και κακοποιούσε και τη σύζυγό του.
Όπως αναφέρει το τοπικό σάιτ, η κόρη του – σήμερα 16,5 χρόνων – ξέσπασε μπροστά σε όλη της την οικογένεια το βράδυ του Πάσχα, όταν δέχτηκε την οργή του πατέρα της επειδή βγήκε με φίλες της. Η 16χρονη αποκάλυψε πως ο πατέρας της τη βίαζε συστηματικά ενώ είχε αποπειραθεί να κακοποιήσει σεξουαλικά και μία από τις φίλες της.
Μετά από τις αποκαλύψεις, η μητέρα πήρε τη 16χρονη και το άλλο της παιδί κι έφυγαν από το σπίτι, καταφεύγοντας σε συγγενείς τους και καταγγέλλοντας το συμβάν στην αστυνομία που συνέλαβε τον φερόμενο ως δράστη.
Συνταγματική Αναθεώρηση: Χαμένη ευκαιρία ή στάση αναμονής μέχρι τη νέα Βουλή;
08:11
Αγωνία για τους 23 αγνοούμενους μετά τη βύθιση βιετναμέζικου πλοίου στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας
08:03
Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρός ηλικιωμένος μετά από φωτιά στο σπίτι του - Γείτονες άκουσαν έκρηξη
07:51
Χίλμα αφ Κλιντ: Η καλλιτέχνιδα που πίστευε ότι ζωγράφιζε καθοδηγούμενη από πνεύματα
07:39