Πάτρα: Πρόσκρουση πλοίου μεταφοράς βαρέων οχημάτων στο λιμάνι
Το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από Βενετία-Μπάρι και σε αυτό επέβαιναν 8 επιβάτες και 282 φορτηγά οχήματα.
Καλά στην υγεία τους είναι οι επιβάτες του πλοίου μεταφοράς βαρέων οχημάτων ro-ro «EUROVARGO LIVORNO», σημαίας Ιταλίας, που το απόγευμα κατά τη διαδικασία πρόσδεσης προσέκρουσε στο λιμάνι της Πάτρας, προερχόμενο από Βενετία-Μπάρι, με 8 επιβάτες και 283 φορτηγά.
Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, από την πρόσκρουση δεν αναφέρθηκε τραυματισμός μεταξύ των επιβατών και του πληρώματος, ενώ το πλοίο που υπέστη μικρό βαθούλωμα δεξιά πάνω από την ίσαλο γραμμή, προσδέθηκε με τη συνδρομή ρυμουλκού στο λιμάνι της Πάτρας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημοσκοπήσεις: Εικόνα εύθραυστης σταθερότητας, διψήφια ποσοστά για Κωνταντοπούλου και Βελόπουλο - Οι αναποφάσιστοι και τα κόμματα Τσίπρα - Καρυστιανού
07:45
ΕΛΛΑΔΑ
Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρή μία 45χρονη έπειτα από σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων (pics)
07:40
ΚΟΣΜΟΣ
«Θέλω να στείλω Βρετανούς στρατιώτες στην Ουκρανία ως υπουργός Άμυνας», δηλώνει ο Τζον Χίλι
07:40
ΚΟΣΜΟΣ
Στους εννιά οι νεκροί σκιέρ από χιονοστιβάδα στην Καλιφόρνια - Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εντοπισμού
07:35
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ