ΕΛΛΑΔΑ

Λάβρος ο Σεραφείμ κατά Τσίπρα και κυβέρνησης

Λάβρος ο Σεραφείμ κατά Τσίπρα και κυβέρνησης
Eurokinissi/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε το πρωί της Τετάρτης ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ με αφορμή την απόφαση της κρατικής τηλεόρασης να μην μεταδώσει τηλεοπτικά την τελετή του αγιασμού των υδάτων στον Πειραιά.

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Star o Μητροπολίτης Πειραιά υποστήριξε ότι η απόφαση της κρατικής τηλεόρασης λήφθηκε λόγω κυβερνητικής παρέμβασης.

«Ανακάλεσε (σ.σ. η κυβέρνηση) την κρατική τηλεόραση, η οποία επί δεκαετίες μεταδίδει στα πέρατα της Γης την τελετή των Θεοφανείων, στο πρώτο λιμάνι της χώρας. Δυστυχώς, έχουμε μία κυβέρνηση, η οποία εξελέγη μεν δημοκρατικώς, εκμεταλλευόμενη την οικονομική τραγωδία της χώρας, αλλά πάσχει από όζουσα φασίζουσα νοοτροπία και από εμπάθεια και εκδικητικότητα», δήλωσε ο Σεραφείμ Πειραιώς.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να μην παραστεί στην τελετή των Θεοφανείων που θα γίνει στον Πειραιά καθώς δεν επιθυμεί να συναντηθεί με τον Σεραφείμ μετά τις επιθετικές δηλώσεις του τελευταίου για το σύμφωνο συμβίωσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ