Τζόκερ: Αυτό είναι το ποσό που θα μοιράσει την Κυριακή
Το ένατο συνεχόμενο τζακ ποτ που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, «εκτοξεύει» το ποσό που περιμένει όποιον ή όποιους μαντέψουν σωστά τους 5 +1 αριθμούς της επόμενης κλήρωσης του Τζόκερ.
Περισσότερα από 5,5 εκατομμύρια ευρώ, θα μοιράσει το Τζόκερ στην κλήρωση της Κυριακής καθώς ούτε χθες βρέθηκε τυχερό δελτίο.
Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η χθεσινοβραδινή κληρωτίδα ήταν οι: 3, 12, 14, 15, 19 και Τζόκερ ο αριθμός 12.

Σημειώνεται ότι στην ερχόμενη κλήρωση της 12ης Μαΐου το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ θα μοιράσει στην μεγάλη κατηγορία τουλάχιστον 5.500.000 ευρώ!
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στην δεύτερη κατηγορία (5αρια) βρέθηκαν δύο επιτυχημένα δελτία που κερδίσουν από 60.386,26 ευρώ το κάθε ένα.
Δείτε πού κατατέθηκαν:

Πότε θα πληρωθεί η 6η δόση του επιδόματος παιδιού - Ποιοι θα πάρουν αναδρομικά
00:30
Συναγερμός για κρούσμα μηνιγγίτιδας σε μαθήτρια λυκείου στα Χανιά
23:59
Βουλγαρία: Η Σόφια υποδέχεται την πρώτη παρτίδα μαχητικών αεροσκαφών F-16 Block 70
23:55
Αλλαγές στα τιμολόγια του νερού - Η εισήγηση της ΕΥΔΑΠ στην ΡΑΑΕΥ
23:51